|
Konu Kimliği: Konu Sahibi melik,Açılış Tarihi: 23 Ekim 2007 (18:58), Konuya Son Cevap : 15 Şubat 2013 (16:50). Konuya 60 Mesaj yazıldı |
Anketimiz: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri | |||
katılıyorum | 31 | 34,83% | |
katıılmıyorum | 58 | 65,17% | |
Katılımcı sayısı: 89. Anket kapatılmıştır |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Mart 2012, 21:39 | Mesaj No:41 |
Durumu: Medine No : 17130 Üyelik T.:
06 Mart 2012 | Cevap: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri benim gibi düşünen biri çıktı sonunda... inşallah anlaşılmışımdır yorumları okuyunca makyaj yapanlar baya yerden yere vurulmuştu.benim düşüncemse insan sadece makyaj yapmakla değil her şekilde dikkat çekebilir.
__________________ "tevazu, karşılaştığın her müslümanın senden üstün olduğunu kabul etmendir.." |
28 Mart 2012, 15:03 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri
'B' şıkkı yoğunlukta olan bir nesil yetişiyor... !
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
28 Mart 2012, 18:08 | Mesaj No:43 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri
Arkadşlar şu gerçeği unutmayalım.Gerek makyaj gerekse kıyafetle kendilerini ön plana çıkaran insanlarda özgüven eksikliği vardır.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
01 Nisan 2012, 23:52 | Mesaj No:44 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri
Ümmetimden henüz görmediğim, cehennemlik olan iki sınıf vardır.Bunlardan bir sınıfı kadınlardır ki giyinik oldukları halde elbiseleri örtülmesi gereken yerlerini örtecek derecede kalın, sık ve geniş olmadığı için onlar çıplak gibidir. Bunlar hem kendileri baştan çıkmıştır, hem de başkalarını baştan çıkarırlar.Başları da Deve Hörgücü gibidir. Bu gibi kadınlar, Cennete girmek şöyle dursun, onun kokusunu bile alamazlar. Halbuki Cennetin kokusu çok uzak mesafeden bile hissedilir. ( Hadis-i Şerif - Kaynak: Müslim)
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
29 Aralık 2012, 22:10 | Mesaj No:46 |
Durumu: Medine No : 20729 Üyelik T.:
09 Ekim 2012 | Cevap: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri
tek ifade yerleri yüzleri ondan çok agır mkyj yapıyorlar agır nede hafif hiç farketmez bunu yapanlar başörtüsünü kumaşdan ibaret sanan lar neden kapndıklarını bilmeyenler yada başörtülülerde böle bak densin diyerekden yıpılan işler . neden kapandıgını bilen biri yapmaz böle işler
__________________ Uzun mesafelere ulaşmak, yakın mesafeleri aşmakla mümkündür. (İmam Gazali) |
15 Şubat 2013, 00:34 | Mesaj No:47 |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri
Makyaj ve kısa eteğe,pantolona,tuniğe karşıyım. Ama şu markayı eleştirenleri de anlamıyorum.Ben zekatını verdikten sonra marka giymemde ne mahzur var? Baştan aşağı marka nasıl bir tabirdir?Gücüm yetiyosa neden pazardan giyineyim,ya da kalitelisi varken neden orta hallisini alayım? Kadının tesettürü avretiyse erkeğin de Göz kapaklarıdır. İşe bak ben hem kapanacağım hem de dikkat çekmeyim diye istediğimi islami ölçülerde giyemeyeceğim. Müslüman erkek başı önünde gezer.Şereften yoksun sütü bozuğa da peçe taksan yine bakar. Bu konuda katılmıyorum size..... |
15 Şubat 2013, 01:25 | Mesaj No:48 |
Durumu: Medine No : 20148 Üyelik T.:
07 Eylül 2012 | Cevap: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri
katılmıyorum aslında ama katılıyorum dedim bende sürme sürerek bu hatayı yapıyorum evet yapmak istemiyorum ama engel olamıyorum ne yazık ki sarı oldugum için oda olmayınca ruh gibi oluyorum bu huyumdan ne yazık ki utanıyorum :(
__________________ |
15 Şubat 2013, 09:05 | Mesaj No:49 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri kişiliği kullanmak varken ,dişiliği kullanmak müslümana ASLAAA yakışmaz..kızgın000 makyaj yada parfüm vs...bana gereksiz gelmesinden çok ,mevlamın emrine itaatsizlik olarak addediyorum uzgn lise yıllarında da ,evlenirkende aynı düşüncedeydim şimdide aynı düşünüyorum kılık kıyafete gelince israf HARAM'dır ..çizgiyi aşmamak gerekir bence
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
15 Şubat 2013, 10:08 | Mesaj No:50 |
Durumu: Medine No : 21263 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri
Efendimze,eşlerine, çoçuklarına,sahabi hanımlarına bakmak gerek... birçok şeyi yapmak nefsimize ağır geliyor ama... şeytanda boş durmuyor,özelliklede müslümanlarla uğraşıyor... şeytan için bir kişi bir kişidir. Allah şeytanın tuzaklarına düşürmesin... Allahım! Harama bulaşmaktansa, helalinle yetineyim. Beni lütfunla (zengin kılarak) Senden başkasına muhtaç etme. Tirmizî, Deavât,110 |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |