|
Konu Kimliği: Konu Sahibi melik,Açılış Tarihi: 23 Ekim 2007 (18:58), Konuya Son Cevap : 15 Şubat 2013 (16:50). Konuya 60 Mesaj yazıldı |
Anketimiz: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri | |||
katılıyorum | 31 | 34,83% | |
katıılmıyorum | 58 | 65,17% | |
Katılımcı sayısı: 89. Anket kapatılmıştır |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Temmuz 2008, 13:00 | Mesaj No:21 |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri
faruk yazılan: mahrem ile estetik hiç uyuşmayan zıt iki kelime..mahrem gizli ise a estetiğin ne işi var kime görünecekki estetik olsa ne olmasa ne ? madem mahrem saklamak lazım açmak değil.. vesselam [/quote] ben size katılıyorum ama daha başörtüsünü niçin taktığını bilmeyen bayanlar var faruk kardeş. hâl böyle intikal edince......... maşallah.. eşiniz varsa görmek isterdim (!) doğrusu | |
15 Temmuz 2008, 01:09 | Mesaj No:22 | |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri Alıntı:
ben size katılıyorum ama daha başörtüsünü niçin taktığını bilmeyen bayanlar var faruk kardeş. hâl böyle intikal edince......... maşallah.. eşiniz varsa görmek isterdim (!) doğrusu | ||
23 Temmuz 2008, 20:43 | Mesaj No:23 |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri Bayanlar birilerine kendilerini ifade etmek zorundalar mı ki tek ifade yerleri yüzleri olsun... Tesettürü hakkıyla yapamıyoruz bir de makyaj mı???? Rabb'im hakkıyla örtünenlerden eylesin... | |
24 Temmuz 2008, 00:14 | Mesaj No:24 | |
Durumu: Medine No : 1568 Üyelik T.:
28 Nisan 2008 | Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri Alıntı:
amin ...... | |
30 Ağustos 2008, 13:08 | Mesaj No:26 |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri tabiki katılmıyorum..... sadece bilinçsiz insanlar böyle yappar gibime geliyor................ | |
26 Ekim 2008, 17:43 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri
slm arkadaşlar burda ki sorun ,çocuklarımızı islamiyetin emrettiği üzere yetişdirsek hiç sorun olmıcak ben elimden geldiği kdr tabiki babalarıyla beraber çocuklarıma islamıyetin yasaklarını neden yasak olduğunu anlatmaya çalışıyorum ve karşılını gördüğüme inananıyorum suçu gençlerde değil kendimizde arıyalım
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
05 Kasım 2008, 17:40 | Mesaj No:28 | |
Durumu: Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri Alıntı:
Amin..
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' | |
05 Kasım 2008, 20:34 | Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri
bende kpalıyım ama ben gayet normal kapanıyorum kapanmak ve makyaj çok ters bence allah inşallah hakkıyla kapananlardan nasip eder hepimizi ve ben yeni kapandım ki tam kapandım
|
25 Kasım 2008, 21:08 | Mesaj No:30 |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri
'kimi insanlar kafasına başörtüsünü takıyor , kimileri ise kafasını başörtüsüne' Rabbim herkeze iman zenginligi versin. ayıplarını örtmek için başörtüsü takanlarıda ıslah etsin inşALLAH caddelerde gün geçtikçe artan ve adımızı batıran başörtülüler çıkıyor RABBİM sonumuzu hayır eylesin( AMİN) | |
Konuyu Toplam 14 Kişi okuyor. (0 Üye ve 14 Misafir) | |