|
Konu Kimliği: Konu Sahibi melik,Açılış Tarihi: 23 Ekim 2007 (18:58), Konuya Son Cevap : 15 Şubat 2013 (16:50). Konuya 60 Mesaj yazıldı |
Anketimiz: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri | |||
katılıyorum | 31 | 34,83% | |
katıılmıyorum | 58 | 65,17% | |
Katılımcı sayısı: 89. Anket kapatılmıştır |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Kasım 2008, 16:34 | Mesaj No:31 |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri BÜTÜN YORUMLAR DOĞRU AMA PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAS) SÜRME SÜRÜYORMUŞ BENDE SÜRÜYORUM SİZCE BUDA MAKYAJA GİRER Mİ? VE BEN OKUL ÇAĞLARIMDAYKEN BİR HOCAMIZ KENDİNİ MAKYAJLI RAHAT HİSSEDİYORSAN YAPABİLİRSİN AŞIRIYA KAÇMAMAK ŞARTIYLA DEMİŞTİ LÜTFEN BENİ BU KONUDA AYDINLATIR MISINIZ !! KAFAM KARIŞTI | |
19 Mayıs 2009, 20:38 | Mesaj No:32 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | re: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü Medineweb...
Bazı başörtülüler makyaj yapıyorlar kendilerini ön plana çıkar mak için çünkü neden kapandıklarının farkında değil bunlar saçlarını örtuyorlarya bi şekılde giyimle olsun makyajla olsun kendilerini ifade etmeye çalışıyorlar burdan yalnız şunu söliyim öle ayapanlar iğrenç oluyorsunuz o tarz kişilere müslümanlığın yüz karası dicem çünkü bazılarına laf düşüyor şunu demekden buyuk zevk alıyorlar şuna bak hahaha göya kapalı kapalı Ama sadece saçları RABBİM HİDAYET VERSİN
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
19 Mayıs 2009, 21:00 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | re: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü Medineweb...
Evinde aynanın karşısına gecipte dakikalarca süslenen kadın sokağa ne amacla cıkarsa cıksın en büyük amacı bütün dikkatleri üzerine cekmektirrrrrrrrrrrrr müslüman bir kadın evinde süslenir sokakta güzel ve cekici olamaz olmamalıdır vessalammmmmm
|
26 Mayıs 2009, 14:51 | Mesaj No:34 | |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | re: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü Medineweb... Alıntı:
EYVALLAH AĞAM denir... | |
02Haziran 2009, 11:49 | Mesaj No:35 |
re: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü Medineweb...
dan bizi zaten bende bir başörtülüyüm ama ağır makyaj asla yapmam doğrusu makyaj yapmam aslında en güzeli insanın en sade hali yaradan bizi zaten mükemmel bi şekilde yaratmış ne gerek var güzeli çirkinleştirmerye | |
02Haziran 2009, 11:53 | Mesaj No:36 |
re: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü Medineweb...
ben en çok siyah çarşaf takmayı istiyorum ama annem olmaz diyor bu şekildede gayet kapalısın diyor napacağımı bilmiyorum ama açıkçası gözümde kaldı çarşaf takmak
| |
02Haziran 2009, 23:29 | Mesaj No:37 | |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | re: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü Medineweb... Alıntı:
Rabbim hakiki manada çarşafa bürünebilmeyi bütün müslüman kardeşlerimize nasip etsin. | |
03Haziran 2009, 09:50 | Mesaj No:38 | ||
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | re: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü Medineweb... Alıntı:
amin... | ||
27 Mart 2012, 15:06 | Mesaj No:39 |
Durumu: Medine No : 17130 Üyelik T.:
06 Mart 2012 | Cevap: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri abartılı makyajdan kasıt harun hahya nın mürideleri gibi boya küpünden çıkmış bir hal ise kesinlikle karşiyim tabiki makyaja...fakat burda makyajı eleştirip de siyah rengi değilde gidip pahalı markaları tercih edip kendileri yine full dikkat çeken insanlar var.ayrıca şu bir gerçekki herkesin nefsinde zayıf bir noktası var.. çarşaf giyipte makyaj yapanlar bu bir nefsini bi yerde susturmuş ama bi konuda tıkanmış olabilir....makyaja karşıyım deyipte renkli gayet şık ay bayana bak ne kadar şik dedirttirenler var yani kısacası herkes bişeyi yapıyosa eksik kaldığı şeylerde oluyor bence insanları bu kadar acımasızca eliştirmeyi uygun görmüyorum çünki allah cc kişiyi sözleriyle mutlaka imtihan ediyor..
__________________ "tevazu, karşılaştığın her müslümanın senden üstün olduğunu kabul etmendir.." |
27 Mart 2012, 19:30 | Mesaj No:40 | |
Durumu: Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | Cevap: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri Alıntı:
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... | |
Konuyu Toplam 26 Kişi okuyor. (0 Üye ve 26 Misafir) | |