![]() |
Cevap: İnsan güzel bulduğunu mu sever,yoksa sevdiğini mi güzel bulur? sevdiği güzel gelir insana bakarsın ondan güzel yaratılmmamışştır dua edersin rabbim şukurler olsun beni onla karşılaştırdın diye sevdiği şeyleri sevmezsin ama hoşuna gider herkez sen bu adamla nasıl geçiniyorsun der sen insanlar körmü nasıl görmezler ondaki güzelliğidersin o muhteşemdir ....onu sevmeyeni sende sevmezsin aslında gerçek sen onu sevdiğin içindir....... |
Cevap: İnsan güzel bulduğunu mu sever,yoksa sevdiğini mi güzel bulur? Alıntı:
bencede:)c* |
Cevap: İnsan güzel bulduğunu mu sever,yoksa sevdiğini mi güzel bulur? GÜZELLİK ; NE CANDA NEDE TENDEDİR..GÜZELLİK ; GÜZEL BAKAN "GÖZ" İLE "İMAN" DOLU KALPTEDİR..!!! biyerde okumuştum paylaşmak istedim |
|
mahcup000 ancak bu kadar güzel anlatılabilir di mecnunun dilinden; gelinde birde benim gözümle görün c* (:gönül kimi severse güzel odurevet000 |
Cevap: İnsan güzel bulduğunu mu sever,yoksa sevdiğini mi güzel bulur? Güzel bulduğunu sever çoğunlukla. |
evet günümüzde başlarda herkes güzel bulduğunu sever ama birazcık olgunlaştıktan sonra aslında sevdiğini ggüzel bulur ve geneldede sevdiğinin iç güzelliğini sever o kadarda önemsemez boyunu ,kaşını ,gözünü... |
Cevap: İnsan güzel bulduğunu mu sever,yoksa sevdiğini mi güzel bulur? Sabit fikirlilik değil bu söylediğim ama yineliyorum güzel bulduğunu sever. |
Cevap: İnsan güzel bulduğunu mu sever,yoksa sevdiğini mi güzel bulur? bence insana sevdiği güzel gelir.. kötü huylarını görmezden gelir iyiliklerini söyler durursun..çevrendeki herkes, sen daha iyisine güzeline layıksın desede, hayırr sen onu sevmişsin ya bir kere senin gözünde herkesten güzeldir o.. |
Cevap: İnsan güzel bulduğunu mu sever,yoksa sevdiğini mi güzel bulur? insan sevdiğini güzel bulur, sevgin onun kusurlarını örter ne zaman sevgi bitersen zaten onda var olupta senin görmediğin kusurlarını görmeye başlarsın.... hani beraberliklerde derler ya sen değiştin eskiden böyle değildin halbuki değişmemiştir hep aynıdır, değişen tek şey sevgide azalmadır... buda benim fikrim :) |
SAAT: 17:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.