|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 08Haziran 2009 (23:15), Konuya Son Cevap : 15 Kasım 2024 (20:31). Konuya 41 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 18409 Üyelik T.:
29 Nisan 2012 | ![]()
sevdiği güzel gelir insana bakarsın ondan güzel yaratılmmamışştır dua edersin rabbim şukurler olsun beni onla karşılaştırdın diye sevdiği şeyleri sevmezsin ama hoşuna gider herkez sen bu adamla nasıl geçiniyorsun der sen insanlar körmü nasıl görmezler ondaki güzelliğidersin o muhteşemdir ....onu sevmeyeni sende sevmezsin aslında gerçek sen onu sevdiğin içindir.......
__________________ Neye yaklaşsam sonu uzaklık ve kırgınlık;anla ki,yok,Allahtan başkasıyla yakınlık |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | ![]()
GÜZELLİK ; NE CANDA NEDE TENDEDİR..GÜZELLİK ; GÜZEL BAKAN "GÖZ" İLE "İMAN" DOLU KALPTEDİR..!!! biyerde okumuştum paylaşmak istedim
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Doğru söze ne denir.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 | |
Durumu: ![]() Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
Durumu: ![]() Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | ![]() evet günümüzde başlarda herkes güzel bulduğunu sever ama birazcık olgunlaştıktan sonra aslında sevdiğini ggüzel bulur ve geneldede sevdiğinin iç güzelliğini sever o kadarda önemsemez boyunu ,kaşını ,gözünü...
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
Durumu: ![]() Medine No : 21919 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 | ![]()
Sabit fikirlilik değil bu söylediğim ama yineliyorum güzel bulduğunu sever.
|
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
Durumu: ![]() Medine No : 17130 Üyelik T.:
06 Mart 2012 | ![]()
bence insana sevdiği güzel gelir.. kötü huylarını görmezden gelir iyiliklerini söyler durursun..çevrendeki herkes, sen daha iyisine güzeline layıksın desede, hayırr sen onu sevmişsin ya bir kere senin gözünde herkesten güzeldir o..
__________________ "tevazu, karşılaştığın her müslümanın senden üstün olduğunu kabul etmendir.." |
![]() |
![]() | Mesaj No:20 |
Durumu: ![]() Medine No : 20682 Üyelik T.:
08 Ekim 2012 | ![]()
insan sevdiğini güzel bulur, sevgin onun kusurlarını örter ne zaman sevgi bitersen zaten onda var olupta senin görmediğin kusurlarını görmeye başlarsın.... hani beraberliklerde derler ya sen değiştin eskiden böyle değildin halbuki değişmemiştir hep aynıdır, değişen tek şey sevgide azalmadır... buda benim fikrim ![]()
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 15 Kişi okuyor. (0 Üye ve 15 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Güzel Düşün ki Güzel Göresin/Muhsin Arslan | Muhsin Arslan | Muhsin Arslan | 11 | 18 Mayıs 2023 11:37 |
Aslında hepsi en güzel bir güzel ile güzel oldu ../medineweb | su damlası | Gönülden Dökülen Nağmeler | 3 | 11 Nisan 2019 00:21 |
Ey göz! Güzel bak..! | Hazan Mevsimi | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 6 | 15 Temmuz 2014 16:33 |
Güzel Gör Güzel Düşün = Yaşamdan Lezzet Al | enderhafızım | Makale ve Köşe Yazıları | 1 | 17 Ocak 2013 18:05 |
Güzel gör, güzel düşün, mutlu ol! | Aysima | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 10 Kasım 2008 10:20 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|