|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 13 Temmuz 2008 (16:40), Konuya Son Cevap : 08 Eylül 2023 (18:19). Konuya 51 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Ekim 2010, 01:28 | Mesaj No:31 |
Durumu: Medine No : 206 Üyelik T.:
20 Eylül 2007 | küçükken " büyüdüğümde biLgisayar mühendisi oLmak istiorum "derdim... ama hayaLimden çok farkLı bi böLümde okudum.. şu an muhasebeciyim.. şimdiki hedefim memurLuk =) hadi bakaLım hayırLısı..
__________________ Nefsin eLinden kaçarken yırtıLmaktır aşk...!!! Ve tadını en iyi Yusuf'un gömLeği biLir.. |
11 Ağustos 2011, 02:44 | Mesaj No:32 |
Durumu: Medine No : 13675 Üyelik T.:
09 Nisan 2011 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ?
benim büyüdüğüm topraklarda kız çocuklarına büyüynce ne olmak istiyorsun sorusu bile sorulmazdı çünkü onlar daha doğmadan ne olacakları yada ne olamaycaklarına karar verilmişti. büyümeden evlenip anne olmaktan başka yapacakları hiç bir şeyyoktu bende bu geleneklerin kurbanı oldum hiç bir şey olamadım hala dışarıdan okumaya çalışıyorum hiç bir şey olamasamda iyi bir anne olmaya çalışıyorum |
11 Ağustos 2011, 18:35 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ?
Bence insanın dünyada olmak isediği tek bi amacı olmalı ki zaten dünyaya gelmeden önce ruhlar alemindede TASDİKLEDİĞİMİZ AMA BÜTÜN İNSANLARIN TASDİKLEDİKLERİ VE bela[evet] DEDİKLERİ,Allahın rablığını kabul edip bunun gereği ve karşılığı olarakta MÜSLÜMAN ismiyle dünyaya gelmiştir her dünyaya gelen insan benim gibi gelmiştir temiz bi fıtratla ve bu müslüman ismin dünyadad yaşantısıyla BELA demesi ve müslüman kala bilmek olmalı amacı,ister ANNE,İSTER BABA,İSTER DİPLOMALI,İSTER DİPLOMASIZ İSTER İŞÇİ,İSTER PATRON,İSTER İŞSİZ olsun tek amacı olmalı ne olursa MÜSLÜMAN KALMALI sabır şükür arasın da ve kişi MÜSLÜMAN OLARAK ÖLEBİLDİYSE AMACINA VE RUHLAR ALEMİNDEKİ SÖZÜNDEDE DURMUŞ VE İSPATTA ETMİŞ OLUR.... Bütün bu yolda olan arkadaşlara başarılar....ve ben kısa bi zaman önce müslüman oldum şimdi her türlü tepkiye,sözlü veya fiili olsun bunlara karşı burda[dünyada] direnip ahirettede cennettede dinlenmek ümidiyle direniyorum...amacı dünya olanın dünya kadar derdi olur,ve benim dünyadan yana bi sıkıntım yok elhamdulillah...yani büyüyünce medineweb te yazılarını okuduğum bir müslümanın sebebiyetiyle MÜSLÜMAN oldum....ve bütün peygamberlerinde duası ve öyle ölmemekten korktukları gibi bende müslüman olarak ölmemekten korktuğum için aynı duayı yapıyorum hep ,YA RABBİ BENİ MÜSLÜMAN OLARAK ÖLDÜR..[YUSUF SÜRESİ 101] |
11 Ağustos 2011, 19:28 | Mesaj No:34 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ? Alıntı:
olmadı ne bu ne karamsarlık eş olmuşsun anne olmuşsun çoğu insanın cesaret edemeği bir şey bu heleki annelik ... dışardan biti,rmeye çalışıyorum demişin okulu olsun nerden başlasan kardır bu hytta sen foruma sık gelmeye çalış biz medineweb ailesini tanıdıkça kendindeki farkı göreceksin
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
17 Ocak 2012, 14:32 | Mesaj No:35 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ?
büyüyünce ne olmak istersin? Hepimize sorulmuştur bu soru değilmi? ve bizde bu geleneksel soruyu bizden sonrakilere sorarız herkesin klasik sürekli (öğretmen ,doktor vb) aynı cvbları vermelerinden sıkılmış olarak bennnn küçükken çöpçü olacağım derdim bu cvbı verdiğimde karşımdaki kişinin rengi değişir ve kim bilir zavallı kız diye düşünürdü şimdi görüyorum ki gerçekten çöpçüyüm evimin çöplerini topluyorum siz söyleyin bu sefer arkadaşlar küçükken ne olmak istiyordunuz ve şu an ki aklınız la gerçekten ne olmak isterdiniz?
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
17 Ocak 2012, 20:55 | Mesaj No:37 | |
19 Ekim 2008 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ? Alıntı:
Öğretmenlik sabır isteyen bir meslek... istemek başarmanın yarısıdır. dr. olmak için geç kalmış sayılmazsınız sanırım. Öncelikle RABBİM hayırlısı ne ise ona yönldirsin inş
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
09 Kasım 2012, 17:42 | Mesaj No:38 |
19 Ekim 2008 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ?
ewet arkadşlar büyüdünüz ve ne oldunuz
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
09 Kasım 2012, 18:17 | Mesaj No:39 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ?
bende öğretici olmayı isterdim, öğretirken daha çok öğreniyor insan açıkcası, Ama Türkiye genelinde hastanelere yazılım ve cihaz sağlayan firmada calısıyorum, Yazılım kısmına bakıyorum.. |
09 Kasım 2012, 22:22 | Mesaj No:40 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ?
cocukken pilot olmak istedim gözüm hep yukarılardaydı .)) babam kızım sen cıldırdın mı deyince, tmm subay olayım dedim, olmazzzz, o vakitlerde onlar dinsiz oluyorlardı, tmm polis olayım bari dedim, susurluk engel oldu .)) derken eğitimci oldum .)) ve hala öğrenciyim...
__________________ Bismillah diyerek... |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |