|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 14 Nisan 2011 (22:26), Konuya Son Cevap : 11 Ekim 2023 (00:22). Konuya 29 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Ağustos 2021, 23:11 | Mesaj No:21 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Merak ettiğinden değil, nabız yoklamak için, sosyal medya komplolarini boca etmek için sorulan; Aşı oldun mu olacak mısın ne düşünüyorsun ? sorusuna...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
21 Ağustos 2021, 10:29 | Mesaj No:22 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
evdekilerin dün çıkardığım gömlek yıkanıp ütülendimi sorusuna sanki aylığa bağlanmış hizmetçileri var
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
06 Mart 2022, 20:38 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
komşunun ısrarla el işi sergisine gelirmisin sorusuı! ilgilenmiyorum sevmiyorum görmek zorundamıyım? işim var diyorum acil halledip gitmem lazım diyorum konuşma arasında 5 kere fln zikretti gelsen yaptıklarımı görsen bazen insanların akıl sağlığı ile alakalı ciddi endişelerim var
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
24 Nisan 2022, 00:18 | Mesaj No:25 |
15 Kasım 2011 |
Her muhabbeti keskin bir şekilde katledip sonrasında kendini düze çıkarma yöntemi olan; Ben ne dedim ki? Yanlış bişey mi söyledim? Elinin körü 😤
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
25 Mayıs 2022, 20:09 | Mesaj No:26 |
15 Kasım 2011 |
Arabayla market yapıyorum +hani kriz vardı? Çocukların eksiklerini görüyorum +hani kriz vardı? Marketten geliyorum +hani kriz vardı? Kriz deyince taş kemirmek gerektiğini sanan işi gücü goy goy olanların cümlesine sinirim. Muhalifide öyle. Yandaşı da öyle. Ciddi ciddi sinirimi bozdu gelenin geçenin gider-gelir düzeyini konuşan apartman önü yaşlıları. Torbalari açıp ne aldin bakayım bu krizde derler diye ödüm kopuyor. Allah adamı şehirde emekli-yaşlı etmesin. Çok sinir çok.
26 Mayıs 2022, 01:19 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
E bunların önderleri telefonunu çıkar bakayım diyenler be sayın başkanım. Son model telefonunda vardır senin bu krizde😂 Kütüphanede yada Dibimde bi yerde fışşık fışşık sürekli burnunu çeken adama sinir oluyorum. Kardeş sümkür şu burnu. Selpakla gelip hı demi yapayım gurban olduklarım çekmeyin şu burnu. |
10 Ekim 2023, 15:57 | Mesaj No:28 | |
Alıntı:
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Asra yemin ederim ki insan gerçekten ziyan içindedir.Bundan ancak iman edip iyi ameller işleyenler,birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesnadır ." Asr Suresi | ||
10 Ekim 2023, 21:57 | Mesaj No:29 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Hoşgeldiniz efendim ,ne iyi ettiniz ..Gelmeleriniz,paylaşımlarınız daim olsun inşaAllah..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
11 Ekim 2023, 00:22 | Mesaj No:30 | |
Alıntı:
O vesile ile gelmişken başka ne yazıp etmişim diye bakarken, bu mesajıma denk gelince... İşte, sonrasını biliyorsunuz : ) Tekraren teşekkür ediyorum, hayırlı akşamlar dilerim size ve herkeslere : )
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Asra yemin ederim ki insan gerçekten ziyan içindedir.Bundan ancak iman edip iyi ameller işleyenler,birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesnadır ." Asr Suresi | ||
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |