|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 15 Kasım 2011 (18:10), Konuya Son Cevap : 31 Mayıs 2023 (21:10). Konuya 47 Mesaj yazıldı |
Anketimiz: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? | |||
ewet | 1 | 20,00% | |
hayır | 2 | 40,00% | |
bazılarıyla | 2 | 40,00% | |
Katılımcı sayısı: 5. Anket kapatılmıştır |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15Haziran 2012, 01:20 | Mesaj No:31 | |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
"bal arısı,eşek arısı" ikisininde iğnesi var.bal arısının işi gücü vardır, kendisine dokunulmadıkça sokmaz,eşek arısı ise işsiz güçsüz iğnesi uzun (prd dili uzun olacaktı)önüne geleni sokar. eşek arısı merve sultan,adımı bilmiyorsanız karıştırıyorsanız ben ne yapayim. Kimlikteki adım ; Muhammed Ali Can | ||
15Haziran 2012, 12:29 | Mesaj No:32 |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz?
bana eşek arısı demek intikamım acı olacak bence kimlikte hasan hüseyini unutmuşlar.
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
15Haziran 2012, 13:25 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Bil mukabil
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
28 Ocak 2013, 13:16 | Mesaj No:34 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? tabi ki isterim özellikle ;Esma Nur Göknur MihrinazMakbergülünü suhtemi,falan görmeyi tanışmayı çook isterim |
28 Ocak 2013, 13:29 | Mesaj No:35 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz?
bende herkesi çok merak ediyorum özellikle soru -cevaptaki arkadaşlarımı geçenlerde aklımdan geçmedi değil yani aslında havalar ısınsında bir tanışma pikniği yapsak şöyle en uygun islamii olanından .olmaz mıydı ?? hazır yeri geldi düşüncemi paylaşayım dedim .....iyi ki burdayım,iyi ki sizlerle sanaldan da olsa tanıştım.selametle...
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
28 Ocak 2013, 13:36 | Mesaj No:36 | |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
ali ağaoğlunu arayalım bize bi uçak tahsis etsin bir günlüğüne ancak öyle piknik yapabiliriz ahh şu mesafeler olmasaa... | |
28 Ocak 2013, 13:38 | Mesaj No:37 |
03 Mart 2012 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? senin için jet kiralarız bacım
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
28 Ocak 2013, 15:09 | Mesaj No:38 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
olur tabi arkadaşım,anasayfaya örtüleri sereriz,medineweb mutfağına bağlanırız,ikram bölümünden servis yaparız...hepimiz katılırız tabiki..hem mutfaktada yok yok yani... yalnız aklıma geldi mangal,ızgara tarifleri yok...piknik dedinmi onlar akla geliyor... bi hafta sonu kararlaştıralım hep beraber pikniğe gidelim
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
28 Ocak 2013, 15:54 | Mesaj No:39 | |
03 Mart 2012 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . | |
28 Ocak 2013, 16:18 | Mesaj No:40 |
Durumu: Medine No : 20148 Üyelik T.:
07 Eylül 2012 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? çoook gzel olurmuş ama mesafeler işte benim dügüne gelin ben evlenirken ayrıca piknikte yaptırem ben size
__________________ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |