|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 15 Kasım 2011 (18:10), Konuya Son Cevap : 31 Mayıs 2023 (21:10). Konuya 47 Mesaj yazıldı |
Anketimiz: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? | |||
ewet | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 20,00% |
hayır | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 40,00% |
bazılarıyla | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 40,00% |
Katılımcı sayısı: 5. Anket kapatılmıştır |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 | |
Durumu: ![]() Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
![]() |
![]() | Mesaj No:22 | |
![]()
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 |
Durumu: ![]() Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | ![]() memnuniyetlee.. çok isterim muhsin abi.. siz sölemeden daha ben düşünmüştüm ![]() kolay olur .. çok isterim inşallah.. yalnız keledoşun lafını duyunca agzım sulandıı!.. sizden önce ben gelebilirim .))))
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:24 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:25 |
Durumu: ![]() Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | ![]()
Ooo sevindim, Ferdi'yle tanışmak da nasip olur inş. ( Bu arada Ferdi'nin kaçıncı evliliği olacak bu? ![]()
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
![]() |
![]() | Mesaj No:26 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
geldiği zaman kendisine sor olurmu ![]()
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
![]() |
![]() | Mesaj No:27 | |
![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:28 | |
Durumu: ![]() Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:29 |
Durumu: ![]() Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:30 |
![]()
yağmurla, nurla , esmanur ablayla görüştüm. En çokta esmanur ablayla ![]() ![]() ![]() abdülmelik hocam gelin gelin başımız üstüne, ferdide her sene bayramdan sonra evleniyor korkarım esra erola çıksın. durhergele gevezeliğinden bişey kaybetmemişsin. hem ben senin adını alican biliyodum muhammed can nerden çıktı seni hastanede karıştırdıklarını tahmin ediyodum zatende adını karıştırmaları enteresan bi karar ver yanim ![]()
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
!!! Sanalda Kadın Erkek chatleşmesi !!! (Müslüman ALLAH c.c. icin dikkat et..) | Beytül Ahzan | Serbest Kürsü | 0 | 13 Temmuz 2014 15:55 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|