|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 15 Kasım 2011 (18:10), Konuya Son Cevap : 31 Mayıs 2023 (21:10). Konuya 47 Mesaj yazıldı |
Anketimiz: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? | |||
ewet | 1 | 20,00% | |
hayır | 2 | 40,00% | |
bazılarıyla | 2 | 40,00% | |
Katılımcı sayısı: 5. Anket kapatılmıştır |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11Haziran 2012, 12:29 | Mesaj No:21 | |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
geç olmuş sayılmaz konyada ki dügünüm pazar günü buyuruunnn beklerim hepinizii tokata çagıramazdım abim çehiz görmeye gelemezdiniz degilmi
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
11Haziran 2012, 12:31 | Mesaj No:22 | |
14 Aralık 2011 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
11Haziran 2012, 13:58 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? memnuniyetlee.. çok isterim muhsin abi.. siz sölemeden daha ben düşünmüştüm mesafede çokk yakın old. için kolay olur .. çok isterim inşallah.. yalnız keledoşun lafını duyunca agzım sulandıı!.. sizden önce ben gelebilirim .))))
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
11Haziran 2012, 15:10 | Mesaj No:24 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? evet rivayetlere göre ferdi mısırdan getireceği kızla, sizin ankarada düğün yapacakmış.şimdiden ankaraya geçmiş olsun
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
11Haziran 2012, 15:12 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz?
Ooo sevindim, Ferdi'yle tanışmak da nasip olur inş. ( Bu arada Ferdi'nin kaçıncı evliliği olacak bu? )
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
11Haziran 2012, 15:44 | Mesaj No:26 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz?
geldiği zaman kendisine sor olurmu
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
12Haziran 2012, 21:38 | Mesaj No:27 |
14 Aralık 2011 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? ferdi abii tokattan biriylemi evlendin medineden bi abi bizim burdan tanıdıgım bi kızla evleniyoda mersinde olacak dügün senmisin yoksam tühh daha önce haberim olsaydı kızı vazgeçirildim
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
13Haziran 2012, 10:05 | Mesaj No:28 | |
Durumu: Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? Alıntı:
| |
13Haziran 2012, 10:18 | Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 | Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz? |
14Haziran 2012, 23:23 | Mesaj No:30 |
Cevap: Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz?
yağmurla, nurla , esmanur ablayla görüştüm. En çokta esmanur ablayla çok seviyodum zaten, eşarbını bile takıym hala abdülmelik hocam gelin gelin başımız üstüne, ferdide her sene bayramdan sonra evleniyor korkarım esra erola çıksın. durhergele gevezeliğinden bişey kaybetmemişsin. hem ben senin adını alican biliyodum muhammed can nerden çıktı seni hastanede karıştırdıklarını tahmin ediyodum zatende adını karıştırmaları enteresan bi karar ver yanim
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |