|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 19 Aralık 2011 (13:52), Konuya Son Cevap : 04 Nisan 2024 (17:01). Konuya 65 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Aralık 2013, 11:06 | Mesaj No:41 |
Durumu: Medine No : 14300 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz
Yönetim gelsin hepinizi çağırmak isterimde yer yok kusura bakmayın
__________________ 'Ve KaLP 'Leri Birbirine Isındıran YanLızca ALLAH 'Dır.. '' [ENFÂL - 63] |
30 Aralık 2013, 15:59 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 31551 Üyelik T.:
29 Eylül 2013 | Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz
Su damlasinın gelmesini isterim @
__________________ Ayetlerin kalbine; Alemlerin Rabbine, sığınmak gerek... “Gerçekten zorluklarla beraber, bir kolaylık vardır.” | İnşirâh, 6 |
30 Aralık 2013, 16:20 | Mesaj No:43 |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz
selamünaleyküm.ben aranıza yeni katıldım.bu sayfayı kendim keşfettim.bana bu sayfa hakkında bilgi verebilir misiniz.şimdiden allah razı olsun sizden.
| |
30 Aralık 2013, 18:40 | Mesaj No:44 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz
hoşgeldiniz kardeşim burada yorumlarını en çok beğendiğiniz ve kardeş görmek istediğiniz kişilerin ismini yazıyorsunuz arkadaş olarak evinize davet etmek için
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
30 Aralık 2013, 19:54 | Mesaj No:45 | |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz Alıntı:
aleykum selam hoş geldiniz bu sayfa tebessüm ve mizah amaçlı bir forum oyunu [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu linlten tanışma mesajınızı atabilirsiniz fiemanillah | |
08 Ocak 2014, 00:45 | Mesaj No:46 |
Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz
selamün aleyküm bende diyarbakırdan aranıza yeni katıldım.benide aranıza alır mısınız.
| |
05 Şubat 2014, 20:20 | Mesaj No:48 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Kapınız Çalsa Forumdan Kim veya Kimlerin Gelmesini İstersiniz
serpil hocam gelsin
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
08 Ekim 2019, 00:25 | Mesaj No:49 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Kapım çaldı..bir baktım mehmet Akif. .(Yozgat) Kapım çaldı bir baktım; EymenTalha, Azranur (Trabzon) Kapım çaldı bir baktım; erol 71(istanbul) Kapım çaldı bir baktım; su damlası (Sivas) Sonra ben kapı çaldım; Esma Nur,makbergülü açtı.(istanbul) Samsun ilahiyatta Bedia hocam ve Ravzamla tanıştık, yurt arkadaşlığı yaptık... Walla fazlası var.)) Foruma getiremesemde ))Telefonla irtibatı hiç kesmedigim medineweb kardesliginin getirisi, dogu-batı uzantılı dostluklarimiz oldu.. Medineweb hakla ilişkiler müdiresi gibin olmuşum ya.)))E daha o gelse bu gelse dememe gerek varmi[emoji4] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Ekim 2019, 09:09 | Mesaj No:50 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Konuyu açdığımız günden bu yana bütün mesajları okudum, kimler geldi kimler geçdi:( daim olan muhabbetler olsun 🌹 kalbimde yer varsa kapımdada yer vardır
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |