|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 17 Ocak 2012 (20:15), Konuya Son Cevap : 20 Ekim 2023 (18:03). Konuya 116 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Ocak 2012, 21:34 | Mesaj No:11 | |
Durumu: Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Alıntı:
aynen öyle aslında
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... | |
19 Ocak 2012, 21:37 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? ince sızım evlenmeden kavramışsın işi
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
19 Ocak 2012, 21:39 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? şimdi sevinmelimiyim üzülmeli mi kıslar düşünceli000
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. |
19 Ocak 2012, 21:44 | Mesaj No:14 |
27 Ekim 2008 | Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? bence her ikisinide yap şimdidennn
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... |
19 Ocak 2012, 21:44 | Mesaj No:15 |
08 Aralık 2011 | Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? niye üzülecekmişsin canımın içi ben evlenmeden önce evliliği toz pembe görürdüm ama evlendim 6 senedir de içindeyim bir türlü pembemsi gibi bişey bile görmedim sen benim gibi saftrik değil uyanıksın sevinmelisin herşey bir yana Allah sana iyi bir eş nasip etsin
19 Ocak 2012, 21:48 | Mesaj No:16 | |
27 Ekim 2008 | Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Alıntı:
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... | |
19 Ocak 2012, 21:52 | Mesaj No:17 | ||
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Alıntı:
Alıntı:
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. | ||
19 Ocak 2012, 21:55 | Mesaj No:18 |
08 Aralık 2011 | Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz?
21 Ocak 2012, 14:32 | Mesaj No:20 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Alıntı:
Bekar olan bacılarım ve erkek arkadaşlara gelince evlilik yapacağınız kişyle ortak sıkıntıları taşıyan ve bunun için cehd eden ortak bi davanız olan biriyle evlenin ,böyle birisi olsun ki günümüz evliliklerindeki,eş yarışmalarından uzak olursunuz,yani evliliği burun sürtme,gününü gösterme ,üstün olma veya bayan hizmetçi,erkekte kredi kartı gibi algılanmaz o zaman,eşinizle ortak bi davanız olsun ideolojik olarak...ve aradığınız kimlikteki güzellikler ilk başta sizlerde olsun yani,yani güzeli arayan çirkin olmaktansa,aranılan güzel olmak gerekli... Ayrıca evlilikte bi imtihandır bunuda unutmayın erkeğin burdaki davranışı daha temkin isteyen bi görev dir,çünkü aldığınız bayan ALLAHIN EMANETİDİR,hıyaneti olmamalı,bayanda erkeğininin hiç bir şeyini mahremlerine ÇİĞNETMEMELİDİR,ama hiç bir şeyini.... Bİ EVLİ OLARAK VE İKİ HAFTA SONRA RABBİMİN TAKDİRİYLE DOKTORLARIN TAHMİNİYLE OLACAK Bİ KIZ ÇOCUĞUM OLACAK BUDA AYRI Bİ TOZPEMBELİĞİ,ŞİMDİDEN İSMİNİ BİLE HAZIRLAMIŞIZ...Doktorların tahmini doğru çıkarsa,ŞEHİDE AKSA MIZ EVLİLİĞİMİZE YENİ Bİ İMTİHAN VE MUTLULUK VE KOLAYLIK DİLEĞİ VE DUASIYLA BEKLİYORUZ...EVLİLİK İLE İLGİLİ İZLENİM VE KANAATİM BUDUR,Yalnız asıl evlenince evliliğin farkına varılır bunuda unutmamak lazım,fıtratınız evlilikle tanış olmadan evliliğinde ne olup ne olmadığını kavramanız çok ama çok zor olur,fikriniz ,görüşünüz olur ama bunlar yetmez,yani anlatılmaz yaşanır ve her kişinin evlilği kendine hastır...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |