|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 27 Nisan 2012 (14:49), Konuya Son Cevap : 23 Mayıs 2023 (19:11). Konuya 42 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Aralık 2022, 11:42 | Mesaj No:41 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Allah dengine denk getirirse evlilik çok güzel be Kartal editim. Denk geldiğine de rehavet yok, hep emek vereceksin. Yol çok uzun, meşakkatli, hep gül bahçesi vaadetmiyor. Sen gerekli bakımı yazmazsan zehirli sarmaşik, diken hemen biter bağında. Hep bakım, hep onarım tabiri caizse Sen gereken emeği ver olmazsa oldurma da öldürme de. O verdiğin tarihlerde bakış açın değişmiş, burdan kendi evliliğin üzerinden olumlu yorumlarını almış olalım insallah
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
05 Aralık 2022, 15:22 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Karamsar adam diceksiniz ama bak şimdi Zaman değişti eş adayları hormonlu gdo lu. Nasıl dersen? Burundan başlıyor yapaylık her yer yapma makyajdan yüz görünmüyor. Düşünüyorsun bunu sabah görsem ne yaşarım. Çocuk olsa hangi 3. kişiye benzicek? Denklik uğraş çaba bunlara kesinlikle katılıyorum ama sadesini bulana, benimle çaba harcayacak olanı bulana kadar ben umutsuz vaka. Benden çok var bu arada. Hepsine selam 🙋
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
23 Mayıs 2023, 19:11 | Mesaj No:43 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
kalbinin dayanamacağından fazla yükü duyarlı kalple bölüşünce evlilik güzeldir.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |