![]() |
Şu an nerede olmak isterdiniz? Şu an nerede olmak isterdiniz . Duygularınız isterseniz fotoğrafla isterseniz yazı ile sunabilirsiniz. İnsan bazen içinden geçenleri yazıya dökemeyebilir. |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? mekkede .....hep ...mekkede....... |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? Alıntı:
|
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? eşim ve oğlumla karadenizde bir dağ evinde üç gün bile olsa olmak isterdim |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? kar tanesi olup mekkeye düşmek isterdim. |
eşim, kızım,oğlum ve ben :):) ne güzel olurdu |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? Antalya'da bir muz bahçesinde ;) |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? mekke medine :( |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? mezarda olmak isterdum uşaklar(çok ciddiyim) |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? Onun yanında olmak isterdim hastalıgına çözüm ararken elini tutabilmek isterdim ben seni böylede seviyorum sus diyebilmek isterdim onunla aglayabilmek isterdim şuan onunla olmak isterdim... |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? 2012 yılında 16 şubatta bulunduğum yerde olmak isterdim mekkede... |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? hira mağarasında |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? kabenin yanında olmak isterdim |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? evimde..:) |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? kalbimin götürdüğü yerdeyim |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? o kadar uykum var ki evde yatağımın içinde olmak istiyorum şu anda :) |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? Şuanda efendimizin yanında medine de olmak isterdim |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? sınavın, stresin,koşuşturmanın olmadğı bi yerde... |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? beytullahın karşısında :(( |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? Mekke, Medine de olmak isterim... Şu an sizlere dua ederken olmayı,tüm hastalara şifa ver diye dua etmeyi isterdim :( |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? hiç kimsenin olmadığı , doğanın içinde bir evde olmak isterdim....uzgn |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? kendimi kaybetip Rabbimizin rahmetinde bulup medinede olmak isterdim,,, |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? gecenin gündüze dönme çabasını ,erken saatlerde seyredebileceğim her yerde olurum:) |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? mırıltı cırıltı cızıltı vırıltı olmayan sakin neresi olsa razıyım. |
Cevap: Şu an nerede olmak isterdiniz? Inşaat seslerinin olmadığı heryer uygundur.sahi vamıdır böyle bir yer:) |
|
|
|
|
|
|
|
Şu An Nerede Olmak İstersiniz Hayırlı günler şu an nerde olmak istiyorsak yazalım. Ben şu an Mekke'de olmak isterdim... |
İnsanlardan uzakta kafamı dinleyip tefekkur edebileceğim yer |
Sessiz bir yer |
Nerede olduğum çokda önemli değil, yanımda huzur verenler oldukdan sonra..huzur mekana değil etrafındakilere bağlı:) |
Hayvan, insan canlıları seviyorum. Ama en çokta çocuk sesi seviyorum. Bunlardan ayrı olmayacağım heryer olmak istediğim yerdir. Heryer uygunAğzı-Açık000 Bunlardan ayrı sizin hatriniza 2 gün kalabilirim.)) Yakinimda boş bir arazi var. Okul arazisiymiş. Evdekiler nasıl tedirgin. Ene ise hergün zil sesi koşturmaca, çocuk sesleriAğzı-Açık000 Camdan doğru izlemesi çok keyifli olur.)) |
Kombiyi acmayacagım sıcak ülkelerden birindegülümseyen000 Kat kat giyinmeyeceğim başka bir sıcak ülkede olur. |
Alıntı:
boyu yaz olsun :) |
Mekan değişikliği iyidir. Bunalımları atacak, buhranlılılardan kaçacak kafa dağıtacak bir yer hep iyidir. Bazen alıp başını gitmeli. Tabi kocan izin verirse, çocuklar isterse, 1 haftalik yemek yaptınsa....:) |
SAAT: 15:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.