|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mahru,Açılış Tarihi: 01 Aralık 2012 (19:20), Konuya Son Cevap : 30 Ocak 2013 (22:49). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Aralık 2012, 22:47 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 22196 Üyelik T.:
30 Kasım 2012 | Cevap: Yaşama sebebiniz...
yazılarını paylaşmaktan korkma onlar senin duyguların kabul görsede görmesede ki görecekleriden kuşkun olmasın çünkü her duygu güzeldir
__________________ duygular gereksiz olsaydı ALLAH başta yaradmazdı |
03 Aralık 2012, 23:29 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Yaşama sebebiniz...
şüphesiz her duygu güzeldir ,güzeldir de bazı duygularıda kelimelere dökmek zorr,o duyguların içinde kalması gerekir seni kemirmesi gerekir içten içee..
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
03 Aralık 2012, 23:57 | Mesaj No:13 |
hüzün deryasında boğulmak güzeldir , hele bu duyguyu paylaşmak bir başka güzeldir seyircisiz maç olur mu ? olsaydı eyer futbolcular oynamaktan sıkılmazlar mıydı ? tabi bazı duygular vardır ki kelimeler yetmeyen anlatmak istesende bir türlü anlatılmayan okyanus mübarek istesende ayağın toprak görmez bazen çöldeymşsin gibi kavurur o seni ağlarsın ama nafile söz somuttur duygu ise soyut aynı ruhla beden gibi ruhtur bedeni kemiren aynı senin dediğin gibi bırak kemirsin seni aynı senin dediğin gibi bırak hüznü deryaya boğul
11 Ocak 2013, 17:16 | Mesaj No:14 |
söz vardır yürekte kalan ağlasana gözlerim özlesene ruhum özle cenneti düşün ağla dönen bu oyunlara ağla çevirilern bu dolaplara kandırılan insanlara acı kendine acı dönen dolapların farkındayım durmağacaklarını anlamaktayım savaşın arifesindeyim....
11 Ocak 2013, 23:19 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 20682 Üyelik T.:
08 Ekim 2012 | Cevap: Yaşama sebebiniz... niye ki
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
30 Ocak 2013, 22:49 | Mesaj No:16 |
herkez yaşar amaç olmadan yaşanılır mı? herkez susar neden sustuğunu bilmeden durulur mu ? düşünüyorum yağan karı düşünüyorum ağlayan çocuğun haykrışlarını bazen kendimi düşünüyorum ben olmak ne garip her gün nefes almak yemek yemek su içmek düşünmek çok garip melodi söz olur beynimde kalemimdir yüreğimin aynası yarın yolculuğa çıkarcasına bakıyorum pecereden Allah tan korkma sebebiniz onun gücü mü yoksa tüm sevgisini sizden çekmesi mi? dşünüyorum cenneti ve boynum o anda eyiliyor düşünüyorum yağan yağmuru insanları evet onları düünüyorum bu savurganlığı boşa yaşamayı hiç birşeyi tam yapamıyorum tek doğru yaptığım gecenin ilerleyen karanlığında umursamazca insanları düşünmek....
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |