|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 22 Mart 2014 (20:08), Konuya Son Cevap : 04 Eylül 2017 (23:21). Konuya 17 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 668 Üyelik T.:
19 Aralık 2007 | ![]()
site yöneticini imralıya başeditörü silivriye yollardım.eski başeditör Esma_Nur ablayı başeditörlüğe geri getirirdim.Ferdi hocayı siteyöneticisi yapardım. ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | ![]() Alıntı:
Toprağım amin derdim ![]()
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | ![]() hep merak etmişim içerde ne konuşuluyor diye ![]() yani kapıdan bakar sessizce kimseye görünmeden çıkardım ![]()
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]()
ben de diğeri işaretledim ben de hiçbirşey yapmazdım bazı arkadaşların mesajları da çok espirili olmuş |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 40272 Üyelik T.:
23 Mart 2014 | ![]()
ABDULMELİK HOCAYA SELAM-U SELAM EDERİM. BENİ MERAK EDENLER ETMEYENLERE SORABİLİR ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
Durumu: ![]() Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | ![]()
Yöneticinin şifresini bilmek ne kazandırır? ne kaybettirir? ona bakmak lazım Yönetici şifresini bilmek insanı tecessüse sevk edeceği için bilmemeyi ve öğrenmemeyi isterim. Niye yöneticilerin kendi aralarında yazışmalarını okuyayım .Okumaya başlarsam belki insan meraklanır, hepsini okumaya çalışabilir. 1-2 yıl önceki yönetici yazışmaları ve eski editörlerin yazılarını , kendi aralarındaki tartışmaları olabilir. Bırakın o tartışmalar o kişiler arasında kalsın. 2-3 -4 kişi arasındaki tartışma ve yazışmaları okumak, onları öğrenmenin bir faydası olmaz. Ağrımayan başınızı boşuna ağrıtmayın ![]() Bu yüzden siz siz olun yönetici değilseniz, kaza eseri yönetici şifresini de öğrenseniz yönetici sayfasına girmeyin. Girmek istiyorsanız Muhsin Hoca'ya söyleyin sizi yönetici yapsın ![]()
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
Durumu: ![]() Medine No : 18513 Üyelik T.:
06 Mayıs 2012 | ![]() pşıt çaktırmayın...öğrenince şöyle oldu ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ HAK YOL İSLAM İnşaallah Yolumuz Mevlaya Gider.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Evet napacaksiniz yònetici şifresini ![]() ![]() ![]() Siz ne yapardıniz acaba yöneticinin sifresini öğrendiğinizde..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Öfkelenince ne yaparsınız... | Esma_Nur | Anket'ler-Röportaj'lar | 11 | 12 Kasım 2023 18:49 |
sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız? | KuM TaNeSi | Anket'ler-Röportaj'lar | 14 | 06 Ekim 2022 16:02 |
Bilgisayarınızı Açtığınızda İlk Ne Yaparsınız? | MERVE DEMİR | Anket'ler-Röportaj'lar | 15 | 22 Ağustos 2021 22:28 |
sizce medineweb... ne yaparsınız...? | KEVİR | Anket'ler-Röportaj'lar | 11 | 21 Eylül 2020 00:00 |
karşınıza yılançıksa ne yaparsınız ? | aslıı | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 0 | 02 Temmuz 2012 01:04 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|