![]() |
Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz? Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz? |
Cevap: Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz? Ben cok uykucu oldugum icin sabah namazina uyanamiyordum kevser suresini okudum Resmen biri uyandiriyolar uyanmadigin zaman biraz sertce uyandirildim gülümseyen000 |
Cevap: Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz? Samimi bir sekilde uyumadan önce niyetinizi getirin gece uyanıkta olsanız ezana az kalada uyusanız Öyle bir uyandırılırsınız siz bile anlayamassınız.. |
Cevap: Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz? zamanında kılınan Sabah namazı kadar insanı huzurla dolduran birşey yoktur |
Cevap: Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz? sabah namazının huzuru gibisi yok..zaten sabah namazını kıldın mı Hiç bir vakti kaçırmak istemiyorsun.. ve sabah namazını kılamasam ceza veriyorum kendime..Buda güzel bir yöntem .. Alıştığın zaman kendiliğinden uyanıyorsun zaten..Önemli olan niyeti yüreğine koymak.. |
Cevap: Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz? Bende yatsi namazini kilinca Niyet ettim sabah namazini kilmaya diyorum La havle vela kuvvete illa billahil aliyhil azim Genelde esim uyandiriyo bazende ezani duyuyorum gülümseyen000 |
Cevap: Sabah Namazina Nasil Uyanirsiniz? Sabahi kilip ogleye niyet ediyorum Oglen ikindi icin Ikindiden sonrada aksam yatsi devam ediyor Yazmayi unuttum. Su damlam senin yonteminde iyiymis |
3veya 7 tane kevser suresi okuyunca kalkıyosun ..😊 Sabah namazı , Huzur ..🌾 |
Alimlerin çoğunluğuna göre, sabah namazında; diğer namazlarda olmayan bir özellik vardır; o da gece melekleri ile gündüz meleklerinin birlikte hazır olup buna şahitlik etmeleridir. Diğer namazlarda ve diğer vakitlerde amellerimizi yazan melekler iki tanedir. ... Bundan dolayı sabah namazı şahitlidir. |
Alarm kurup yatıyorum napayım. Daha sağlam:) Sizinkileri hiç denemedim ama uykum ağır 😪 en iyisi alarm. Birde şu yatsı namazını erken kilabilsem çok güzel olacak. Bunun için ne tavsiye edersiniz? Onada alarmmı kursam şimdi aklıma geldi:) |
SAAT: 06:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.