|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 14 Mart 2017 (17:21), Konuya Son Cevap : 28 Eylül 2024 (11:47). Konuya 85 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:51 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Kartal aşk insanı belli ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:52 | |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Alıntı:
Hikayesi güzel çok etkikeyici bu resmin. Bende çağrışımı bu oldu. ![]() Bende duygulu su damlası nın hisli yorumunu bekliyorum ![]() ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:53 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Dünya birbirini arayan ruhlarla dolu, İki satır konuşabileceğimizi, Gülüşün ve hüznün kıvrımlarında Birlikte kaybolacağımız sahici güzelliğe Susamış durumdayız.. Suya yazdım adını , benden başka kimse görmesin der gibi ... Bakmak istediğimiz yerden bakmak istiyelim yeter ki ....yazmasıda kolay olur okumasıda... ......🍀
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:54 | |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Alıntı:
Suya yazdım adını kimseler görmesin der gibi. Belki de kimseler görmesin bilmesin bu aşkı. Yorumunu merak ediyordum. Hisli gönüller bir başka bakar.yanıltmadın ![]() Bir gün... Bir balık, bir kuşa aşık oluyor. Ölüyor aşkından. Kuş bu tabi, herkese her şeye tepeden bakıyor. Diyor ki balığa: "Bende seni severim sevmesine ama, yuvamız neresi olacak? Nerede yaşayacağız aşkımızı? Hava da suda? Ben suda yaşayamam aşkımızı" diyor. Balık da diyor ki: "Ben havada da karada da seni istiyorum... Ölüyorum aşkından" diyor. Çıkıyor sudan, Ah! Saniyesinde can veriyor aşkı için. Kaybedilen hayat, kazanan aşk! ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:55 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Hikayesini yeni öğrendim. Fotograf çok hoşuma gitti sizlerde güzel yorumladıniz ![]() Kartal ve su damlası editim kuşun kanadında balığın sırtında neler gördünüz neler? Bakmakla görmek arasındaki ince çizgi efenim ![]() ![]() Farklı yorumlayayım; sınırları, çizgileri anlatan bir görsel zannımca. Haddini, sınırlarını aşmayan herşey güzel ve yaşanılır. Ölçüsüz sınırsız herşey sevgi/aşk/sevda/kavuşmalar/ayrılık, eş, evlat, anne, baba, mal, mevki, mutluluk, sevinç, hüzün, keder vb adı her ne ise ya öldürür ya süründürür. Yaşatan duygu gözetilen sınırlar ve ölçü'dür. Ölçü imkansızı istemez, mümkün olanla yetinir, kör etmez, isyan ettirmez, sağlıklı bir mutluluk verir ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:56 |
18 Aralık 2010 | ![]() Ve bundan da anlaşılıyo ki sevginin dili yok , Fotograf'ı var....💕
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:57 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Sizce ![]() Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:58 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Emine hocam kim kime kıydı itiraf et aramızda kalacak söz ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:59 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Bi katliam sözkonusu gibi görünüyor değil mi? ![]() Ama yakından bakınca durum hiç öyle değil... "yaklaşmadan aslını göremezsin.'' ![]() Dışarıdan ön yargılı ile yaklaştığımız o kadar çok şey var ki. Uzaktan görmek daha kolay çünkü. Ama yakınına yaklaştıkça belki de yargıladığımız şeyde kendimizden bir parça hissedebiliriz. ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:60 |
18 Aralık 2010 | ![]() Güllerin ahenk ile dansı gibi geldi banada .. Iç açıcı , güzellik anlatıyo sanki .. Verdigi ferahlık huzur duygu yüklü .. Sanki şiir yazdırır gibi .. Dizelere kocaman bir sevda sığar gibi.. Aldığın nefes , verdiği huzur bir ömre bedel Aşk gibi...
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
TEPKİNİZ NE OLURDU? | Esma_Nur | Esmanur | 3 | 05 Ağustos 2024 23:52 |
Fotoğrafa Bakınca İlk Gördüğünüz Hayvan Hangisidir/Medineweb | nurşen35 | Bilmece ve Bulmacalar/Zeka Oyunları | 9 | 07 Ekim 2017 22:40 |
bu fotoğrafa dikkatli bakın lütfen | İSRA | İslami Haberler | 1 | 02 Mayıs 2014 02:47 |
Bir Fotoğrafa – Nazım Hikmet Ran | enderhafızım | Şiirler ve Şairler | 0 | 20 Ocak 2013 10:08 |
Ya dua etmeseydim ne olurdu? | Esma_Nur | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 1 | 03 Mayıs 2011 20:02 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|