|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 14 Mart 2017 (17:21), Konuya Son Cevap : 28 Eylül 2024 (11:47). Konuya 85 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Mart 2023, 15:57 | Mesaj No:51 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Kartal aşk insanı belli
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
10 Mart 2023, 20:47 | Mesaj No:52 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Hikayesi güzel çok etkikeyici bu resmin. Bende çağrışımı bu oldu. Bende duygulu su damlası nın hisli yorumunu bekliyorum Teşekkürler
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
11 Mart 2023, 23:58 | Mesaj No:53 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Dünya birbirini arayan ruhlarla dolu, İki satır konuşabileceğimizi, Gülüşün ve hüznün kıvrımlarında Birlikte kaybolacağımız sahici güzelliğe Susamış durumdayız.. Suya yazdım adını , benden başka kimse görmesin der gibi ... Bakmak istediğimiz yerden bakmak istiyelim yeter ki ....yazmasıda kolay olur okumasıda... ......🍀
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
12 Mart 2023, 00:40 | Mesaj No:54 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Suya yazdım adını kimseler görmesin der gibi. Belki de kimseler görmesin bilmesin bu aşkı. Yorumunu merak ediyordum. Hisli gönüller bir başka bakar.yanıltmadın çok etkileyici çok duygulu bir foto bu. Hikayesini bilirsiniz belki bennyinede yazayım. Bir gün... Bir balık, bir kuşa aşık oluyor. Ölüyor aşkından. Kuş bu tabi, herkese her şeye tepeden bakıyor. Diyor ki balığa: "Bende seni severim sevmesine ama, yuvamız neresi olacak? Nerede yaşayacağız aşkımızı? Hava da suda? Ben suda yaşayamam aşkımızı" diyor. Balık da diyor ki: "Ben havada da karada da seni istiyorum... Ölüyorum aşkından" diyor. Çıkıyor sudan, Ah! Saniyesinde can veriyor aşkı için. Kaybedilen hayat, kazanan aşk!
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
12 Mart 2023, 09:49 | Mesaj No:55 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Hikayesini yeni öğrendim. Fotograf çok hoşuma gitti sizlerde güzel yorumladıniz Bazen fotoğraflar yazılardan daha çok şey anlatıyor. Bu da öyle bir görsel. Sizin yorumlar hikayeden daha çok geçti bana.))) Kartal ve su damlası editim kuşun kanadında balığın sırtında neler gördünüz neler? Bakmakla görmek arasındaki ince çizgi efenim. Yüreğinize sağlık. Farklı yorumlayayım; sınırları, çizgileri anlatan bir görsel zannımca. Haddini, sınırlarını aşmayan herşey güzel ve yaşanılır. Ölçüsüz sınırsız herşey sevgi/aşk/sevda/kavuşmalar/ayrılık, eş, evlat, anne, baba, mal, mevki, mutluluk, sevinç, hüzün, keder vb adı her ne ise ya öldürür ya süründürür. Yaşatan duygu gözetilen sınırlar ve ölçü'dür. Ölçü imkansızı istemez, mümkün olanla yetinir, kör etmez, isyan ettirmez, sağlıklı bir mutluluk verir Sınırsız ve sonsuz duyguları cografya, dil, din, ırk, kültür, yer, gök, deniz ayrımı yapmadan, hizaya sokar. Anlamlı ve değerli kılar...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
12 Mart 2023, 11:16 | Mesaj No:56 |
18 Aralık 2010 | Ve bundan da anlaşılıyo ki sevginin dili yok , Fotograf'ı var....💕
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
14 Mayıs 2023, 13:28 | Mesaj No:57 |
15 Kasım 2011 |
Sizce Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
14 Mayıs 2023, 18:46 | Mesaj No:58 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Emine hocam kim kime kıydı itiraf et aramızda kalacak söz ))) yada çocuklar ketçap savası yaptı))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
14 Mayıs 2023, 21:02 | Mesaj No:59 |
15 Kasım 2011 |
Bi katliam sözkonusu gibi görünüyor değil mi? Ama yakından bakınca durum hiç öyle değil... "yaklaşmadan aslını göremezsin.'' Dışarıdan ön yargılı ile yaklaştığımız o kadar çok şey var ki. Uzaktan görmek daha kolay çünkü. Ama yakınına yaklaştıkça belki de yargıladığımız şeyde kendimizden bir parça hissedebiliriz.
14 Mayıs 2023, 22:10 | Mesaj No:60 |
18 Aralık 2010 | Güllerin ahenk ile dansı gibi geldi banada .. Iç açıcı , güzellik anlatıyo sanki .. Verdigi ferahlık huzur duygu yüklü .. Sanki şiir yazdırır gibi .. Dizelere kocaman bir sevda sığar gibi.. Aldığın nefes , verdiği huzur bir ömre bedel Aşk gibi...
Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (0 Üye ve 9 Misafir) | |