![]() |
MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Selamun aleyküm Arkadaslar MEDİNEWEB Sitesini Nereden Ögrendiniz? Nasil Ulastiniz... Ankete seçenek koymak istemiyorum... herkes bir cümle ile nasıl tanıştığını izah ederse daha güzel olur kanısındayım... ____________ Ben MEDİNEWEB ile ABDÜLMELİK sayesinde tanıştım... Abdülmelik in daveti üzerine geldim.. Allah senden ebeden ve daimen razı olsun ki bizlere böyle bir ortam sundun,bizleri burası ile, bu kardeşlerimiz ile tanıştırdın,kaynaştırdın..... |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Senin msnde nickindi bi bakim dedim ne var ne yok diye işte sonuç:) |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? aslında güzel bir anket olmuş kardeşim sağol var ol...... Allah nasip etti geldik.Aslında bende bilmiyorum ama medine hasreti olduğundan internette dolaşırken menideweb ile karşılaştım gerisini biliyorsun....Allah devamını getirmeyi nasip etsin inşaallah... Yalnız burada olmaktan çok gurur duyuyorum...emeği geçen tüm dostlarımdan [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SELAMETLE... |
MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Bizim forumda kaybolan birisi vardı, onu arıyordum, hanaaaaa bi de baktımki burada :))), hamd olsun buldum ama gitmeyi hiç düşünmedim. Yönetimin sıcacık karşılaması herşeye değdi. 2. adresim oldunuz, sağolun... |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? ben de medineweb kardeşimizin tavsiyesi ile tanıştım.ilk zamanlar sadece okumakla yetiniyordum .(bunun keyfi bir başkadır)sonra yavaş yavaş yazmaya başladım. sonra da bir bakmışım editör olmuşum:)velhasıl şimdi burdayız güzel işler yapmaya çalışıyoruz.rabbim kimsenin emeklerini zayi etmesin inş. |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Sen söylemiştin senin sayende yani |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? vesile olanlardanda, kırmayap gelenlerdende, merak edip tıklayanlardanda [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah razı olsun.... hepimiz hoş sefa, ii ki gelmişiz...amin... |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? bir gün hava kararmıştı etraf karanlıktı bende ufuk çizgisine doğru bakmaktaydım birden gökten bir katre damla damlad-ı haylaşmayı arayanlardan yağmurmuş meğer işte böylece medine muradına nail olduk bilmemki sizler bizim varlığımızdan mutlumusunuz bilesinizki biz sizlerin varlığıyla hoşnutuz |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? çok iyi tanıştık :=)) |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bilmez miyim... kaç kere tanıştınız acaba [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 07:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.