|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seher Yeli,Açılış Tarihi: 14 Temmuz 2008 (12:23), Konuya Son Cevap : 18 Mayıs 2023 (20:10). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
![]()
şuan yapmam gereken dersimi yapardım. ![]()
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
yalancııııııııııııııııııııııı ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 14629 Üyelik T.:
18 Kasım 2011 | ![]() Evet evet büyük ihtimalle ders yapıyor olurdum uzgn |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
İnternet olmasaydı 1/Daha çok tıklama yapmak yerine daha çok düşünme eylemi yapabilirdim ![]() 2/Dışarı daha çok cikabiliridm 3/Erken uyuyabiliridm😪
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
İnternetten yaptığım işlemleri yapmak için faturalar-alışveriş,hastane işlemleri vs çocukları evden gönderir göndermez dışarı çıkardım. Kuyruğa girmek gerek, erkenden halletmek gerekirdi malum ![]() Hayatınızın ne kadarlık bir alanını kapsadığıyla çok alakalı bu sorunun cevabı. Kimine 100 GB yetmez kimine 5-10 GB yeter ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 | |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Hayatınızda Üç Boşluğa Yer Vermeyin | Mihrinaz | Çocuk Ve Gençlik Eğitimi | 0 | 23 Şubat 2024 08:40 |
Hayatınızda Böyle Bir Tuş Olsaydı Neleri Silerdiniz? | Esma_Nur | Anket'ler-Röportaj'lar | 20 | 02 Mayıs 2021 13:19 |
Atatürk Olmasaydı... | vertyucek | Hafta'nın Konusu | 16 | 13 Kasım 2016 00:13 |
Ebu Bekir Olmasaydı | __-SENE-__ | Ashab-Kiram(r.a) | 4 | 02 Ekim 2014 16:26 |
Aile hayatınızda mutlu olmak istiyorsanız kadınlar çok konuşmayın | MERVE DEMİR | Evlilik-Nikah Konuları | 0 | 13 Nisan 2009 23:38 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|