|
Konu Kimliği: Konu Sahibi medinelii,Açılış Tarihi: 17 Temmuz 2008 (18:49), Konuya Son Cevap : 21 Ağustos 2021 (13:50). Konuya 43 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Değerlendirme ![]() |
![]() | Mesaj No:41 |
Durumu: ![]() Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | ![]() gercekten cok farklı bı okadar huzur verıcı olsa gerek |
![]() |
![]() | Mesaj No:42 |
Durumu: ![]() Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | ![]()
Anımsarken hüzünlendiğim çok anılarım vardır hepsinin kahramanları oldukca uzaklarda ...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:43 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Her anı kıymetli. İçinize attiklarinizla sığdırdıklarınizla başedebildiklerinizle, unuttuklarıniz, unutamadıklarınizla...İnsan biriktirmek kadar kıymetli. Soru; şu an dönmek istediğiniz bir anıniz var mı? Cevabim: Hayır yok. Yeni anılar biriktirme taraftarı olan, eskiye özlemi, anımsamaları arkadaşlarla biraraya geldiğinde "ay ne güzeldi, şöyleydi" diyecek kadar olan biriyim. O yüzden hemen aklıma bişey gelmez ![]() Ben bugünün insanıyım. Yarına çıkacağım belli değil. Geçen geçti, acı-tatlı yaşandı gitti. Elimde bugün var ve o da dün olacak. Hep bugüne varım, hep bugüne. Bugünün insanı olanları bir başka severim. Umut doludur, tavsiyeleri canlı diridir. Bazısini geçmişten bugüne getiremezsin.Benim ve bizim zamanımızda diye başlarlar. Bitmez bi türlü. Ne varsa bugünde var.))))
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:44 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Anılarda yaşayacak kadar değil ama bende bi anımı anlatayım. Lisede yatılıyım. Öğrenci olunca herşeyin ucuz ve uygun fiyatlısı alınır. Annem marketten ucuz bir deodorant almış. Benim için güzel kokmasi önemli. Markası-fiyatı önemsiz olduğu zamanlar ![]() Hafta sonu matematik hocamız yurtta kalanları toplayıp hep beraber gezicez. Bahçede toplandilar beni bekliyorlar. Son dakika parfümümü de sıkayım mis gibi çıkayım dedim. O da ne? Sprey şişe bir türlü kapanmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() O dönemlere dönmek isterim hey gidi günler ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Kadınlar ne ister, erkekler ne anlar? | seb-i aruz | Evlilik-Nikah Konuları | 1 | 11 Ocak 2023 11:40 |
15 Temmuz'da O Anlar | nurşen35 | 15 Temmuz | 6 | 15 Temmuz 2020 02:37 |
toplumda o anlar | kübra-y | Komik Paylaşımlar | 0 | 31 Mart 2013 13:58 |
Hayatımızdan bazı anlar ))))) | Esma_Nur | Resim/Karikatür | 3 | 16 Ocak 2013 17:16 |
SOYADI AŞIK OLSADA BU AŞKI NE ANLAR ''o'' | BANU AKSOY | Makale ve Köşe Yazıları | 2 | 19Haziran 2010 01:55 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم İnanıp yararlı iş işleyenlerin kötülüklerini and olsun ki örteriz, onları yaptıklarından daha güzeli ile mükafatlandırırız.(Ankebut-7) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال Allah için birbirlerini sevenler için kıyamet gününde nurdan minberler vardır, şehitler de onlara gıpta edecekler. |
Dınya lı dınyê; çavê gur lı mihê.(Dünya dünya oldukça, kurdun gözü koyundadır.) Kürt Atasözü |
|