|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TÜRKcan,Açılış Tarihi: 24 Temmuz 2008 (16:07), Konuya Son Cevap : 06 Kasım 2022 (19:40). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Ocak 2009, 23:41 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cvp: Öldükten sonra ne duymak isterdiniz?
rahmet meleklerinin sözleri galiba korkma ey kul sen cennetliklerdensin nidasını duymak rabbim ümmeti muhammede nasip eder inş
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
10 Şubat 2009, 18:48 | Mesaj No:12 |
Cvp: Öldükten sonra ne duymak isterdiniz?
amin inşAllah Rabb'im hayırlı ölüm versin herkese...
| |
01 Ocak 2014, 16:21 | Mesaj No:13 |
Cevap: Öldükten sonra ne duymak isterdiniz?
Diğer insanların ne söylediklerine pek takılmam, ama öldükten sonra sevdiklerimden şöyle bir söz duymak isterim: Güle güle... Gözün arkada kalmasın... Bizleri merak etme... Biz iyiyiz ve kendimize bakarız... İbadetlerimize daha sıkı sarılacağız... Sen bu dünyada bizleri merak etme, gönül rahatlığıyla git... Yakında biz de geleceğiz, kavuşacağız... Burayı ve bizleri düşünme... İçin rahat olsun... demeleri beni daha çok rahatlatırdı... ----------- Rabbimin de: ''Hoş geldin kulum'' demesi benim için her şeyden değerlidir...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
05 Kasım 2022, 21:34 | Mesaj No:14 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Ölümün en güzel tarafı kimse hakkında kötü söz söylenmiyor rahmetliyi herkes iyi biliyor Çok severler zaten. Birgün öncesi balta-tabanca birbirini kovalayan, küfür kıyamet olanlar mezar başında hakkım helal diyor zaten. Arkada bıraktıklarıma değil yanıma aldiklarima sevinirim inşallah. Yine de; ben öldükten 3 gün sonra hemen normalleşmesinler 3 ay yasımı tutsunlar ki Ölümü sürekli hatirlasinlar isterim))) İyi olsunlar ama ağızlarının tadı kaçsın. Ben ölmüşüm az şey mi?))Ne diyorum ben? Her seferinde hayır dua ile anılmak çok güzel olur...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
06 Kasım 2022, 11:23 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | öldükten sonra bugün düşünüldüm yarin Düşünüldüm sonrası bir var bir yok ..o yüzden çokda mühim degil ...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
06 Kasım 2022, 19:40 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Belkide öldüğünden emin oldukdan sonra ohhh beee kurtulduk diyecekler? Öyleki keyiflerinden millete ziyafet çekecekler belkide))))) ne malum aynısını banada yapacaklar eğerki öyle bir şey yapacaklarını his edersem vasiyet edecem her sene mükellef bir ziyafet versinler garibanlara benim sevdiğim yemekler olsun diyede not düşecem sizmisiniz sevinen her yıl keşke ölmeseydi daha masrafsızdı diyw ağlatacam onlrı ))))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |