![]() |
çocukluğunuzda en nefret ettiğiniz soru ? birkaçı; Hiç yemek yemiyon mu sen niye zayıfsın böyle ? Annen baban seni aç mı bıraktı? Anneni mi seviyon babanı mı (bu soru çocukların psikolojisini en çok bozan soruymuş illa bi tercih yapmak [B]zorundamıyım diye) Tokalarını cicilerini bana verirmisin benim olsun hıı? Bize götüriyimmi seni benim kızım ol sen olmaz mı Büyüyünce ne olucan bakim sen? peki sizinkiler ne? |
Cvp: çocukluğunuzda en nefret ettiğiniz soru ? Bunların hepsini bana sormuşlardır :)) Bi tanede ben eklim Takdir mi aldın teşekkür bakim.(Kendi kızıyla kıyas edecek ya) :) Güzel paylaşım sağol canım. |
Cvp: çocukluğunuzda en nefret ettiğiniz soru ? küçükken herkese kesin sormuşlardır klasik sorular ama şimdi bu soruları oranalra çok kızarım daha o yaşta bi çocuk nasıl büyügünce ne olcagını nerden bilsin mesela ben ögretmen olmak istiyodum hani oldummu yo nerdeeee biraz sacma sorular bence nasipten öte yol yoktur yani allah rası olsun hocam |
Cvp: çocukluğunuzda en nefret ettiğiniz soru ? dişlerini fareler mi yedi... kızzz, hadı bı kosu ıkı ekmek al gel, ay bak nasıl kaçıyo buraya gel annene soylerım sennnıııı yeni alınan herseyımı kaybettıgımden annem yenı tokan, bluzun, corabın vs vs vs nerdeee sorusu :)) |
Cevap: çocukluğunuzda en nefret ettiğiniz soru ? en çok annenimi seviyosun babanımı ? sinir olurdum ikisini de derdim bir ısrar bir ısrar ille biri seçiceksin . |
Cevap: çocukluğunuzda en nefret ettiğiniz soru ? hemen dersleri sormaları çocuklarrıyla kıyas yapmaları matematiksel işlem sormaları karne sormalarını hiç sevmezdim bende ondan hiç kimseye sormam |
Cevap: çocukluğunuzda en nefret ettiğiniz soru ? kızım bugün okulda(dershanede) ne yaptınız.? |
Cevap: çocukluğunuzda en nefret ettiğiniz soru ? Alıntı:
bence sorulması en doğal ve doğru bişey çocukla iletişimi artıtıp onunla ilgilendiğini gösteriyorsun gerçi benim kız sorduğuma pişman ettiriyor ama :) en ince ayrıntısına kadar anlatıyor bende artık dayanamaıyp gerisini sonra anlat diyorum gülümseyen000 |
aşırı ilgisinden fazlasıyla rahatsızdım mahcup000 ama senin kız iyiymiş Allah bağışlasın (: |
|
SAAT: 09:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.