|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ateşidildenözge,Açılış Tarihi: 30 Ekim 2008 (23:21), Konuya Son Cevap : 20 Mart 2013 (20:08). Konuya 49 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13Haziran 2012, 00:50 | Mesaj No:21 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? Alıntı:
| |
13Haziran 2012, 00:54 | Mesaj No:22 | |
15 Kasım 2011 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? Alıntı:
abdülmelik abimizden açıklama bekliyoruz artık, yokmu aksini savunacak bir imam aramızda bize yanılıyorsunuz bakın bizler bildiğiniz mahalle imamlarına benzemeyiz diyecek arkadaşlar lütfen buyrun | |
13Haziran 2012, 01:11 | Mesaj No:23 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? Alıntı:
İmam! ümm'den gelme,yani anne demektir.anne şefkati merhameti ana yüreği demektir.yüreği yanık,bağrı dertli,ümmetin haline ağlayan demektir.nil kenarında bir kuzuyu kurt kapsa kendisini sorumlu tutan demektir.sokağın haline baksa kendi eserimdir der ağlayan demektir.salla başı kıldır beşi al maaşı şeklindeki bir sorumsuzluğu prensip etmeyen demektir. günümüz imamına bakacak olursak,gerçekten halimiz içler acısı.zekat fıtra sadaka ölü cenaze zarfları avcısı! toplum uçuruma mi gitti kendisini ilgilendirmiyor.ahlakmı bozuldu umrunda değil.10 dakika camiden geç çıksa canı çıkar.bir dertli bir sorunlu insanla ilgilenmek yerine onu avukata göndermeyı dener.onun tüm derdi heybemi nasıl doldururum hayalidir.bağdatta yangın var dükkanım orda yoksa bana ne der. bu profildeki imam ancak recmedilmeli bence.malesef recmedilecek listesi hayli kabarık!:(( içlerinde insan evlatları,kuran sevdalıları olsa da,hep susturulur.ya sürgün yer yada dağ başına.fincancı katırların menfaatine dokunmasın diye.20 yıldır bunu gördüm yaşadım yaşıyorum. inanın eline yıllardır hazır hutbe dışında kitap almayan çok.hayatında kuran meali bitirmeyen çok. etrafına insan toplayabilen,ona doğru yolu dert edinen,maaşı dışında gözü kimsenin cebinde olmayan,görevi tebliğ olan,toplumun halini dert edinen imam varsa ben evlenirim siz zahmet etmeyın. saygılar..
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
13Haziran 2012, 02:05 | Mesaj No:24 | |
Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? Alıntı:
| ||
13Haziran 2012, 10:04 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz??
bizim uzun süre yaşadığımız kasabada olsun ilçede olsun çok imam tanıdığımız var ailece görüşüyoruz ben hiçte kötü taraflarını görmedim herşeyleri ölçülü her kesimden çok da olmasa da o kesimin adını batıracak kişiler çıkıyor bizler de bütün o meslekte olanları karalıyoruz herkes ayakta durmak için emeklilikte rahat etmek için bi çaba içerisinde çalışıyor ben her meslek mensuplarına saygı duyuyorum istisnalar hariç yukardaki sözüm burda yazılanlara yorumlar değil kendi şahsi görüşüm |
13Haziran 2012, 10:32 | Mesaj No:26 | |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? Alıntı:
Rabbim hayırlısını versin hakkında inşallah canım..( sizin imama benzemeyeninden!!) aslında olumsuz yönlerini de hesaba katmak gerekir tubiş ; en ufak bir hata yapmamalısın .. yok efem, hoca kızı - oğlu- hanımı v.s hata yapar mı hiç çok ayıp!.. dillere destan edilirsin (Allah muhafaza).. ( psikolojik baskı oluyo :(( güzellikleriyle beraber zorluklarınıda düşünmeli .. "Ya eşimin hep benden üstün olması hayalim özellikle dini yönden " ben de isterdim öle tam tersi oldu eşime kuranı ben öğrettim, ilmi konular da da yardımcı olmaya çalışırım hep .. herşeyin hayırlısı tubiş skr
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." | |
13Haziran 2012, 10:42 | Mesaj No:27 | |
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? Alıntı:
Güzel dualarına kocaman teşekkür ediyorum Yok ki dört dörtlük olan hiçbişiy zaten herşey yolunda olsa çekilmezdi. Artı eşine bişiy katmanında güzelliği başka olsa gerek Ben büyüycem evlencem ohoo Herşey Ona havale Hayra talibiz yok ötesi...
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. | |
13Haziran 2012, 11:25 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz??
tek kötü yanı yedi yirmi dört evde olmalarısen temizlik yaparsın kalk oraya geç kalk buraya git amann amaann
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
13Haziran 2012, 12:17 | Mesaj No:29 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? |
13Haziran 2012, 20:23 | Mesaj No:30 |
Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? camiye göndeririz bizde ya da eline bez werip toz aldırırız | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |