|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ateşidildenözge,Açılış Tarihi: 30 Ekim 2008 (23:21), Konuya Son Cevap : 20 Mart 2013 (20:08). Konuya 49 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Ekim 2012, 22:56 | Mesaj No:41 |
Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz??
s.a. adamın biri kızına sormuş : evladım tam kocamı yarım koca mı çeyrek koca mı istersin? kızı:baba ne ki onlar tam ne yarım ne çeyrek ne ki ? çeyrek koca kamyoncu olur uzun yolda vs. haftada belki ayda bir defa görürsün. yarım koca memur olur sabah ve akşama görürsün tam koca imam olur her namaz arası görürsün. deyü vermiş
__________________ insanlar önceden iyilik yapar ve söylemezlerdi. sonra iyilik yapıp söylemeye başladılar... şimdi sadece söylüyorlar. | |
17 Ekim 2012, 00:48 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 20682 Üyelik T.:
08 Ekim 2012 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz??
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
23 Ocak 2013, 02:52 | Mesaj No:43 |
Durumu: Medine No : 22787 Üyelik T.:
10 Aralık 2012 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz??
evet
__________________ Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela yazmaz kul azmadıkça.. |
23 Ocak 2013, 03:35 | Mesaj No:44 |
Durumu: Medine No : 20148 Üyelik T.:
07 Eylül 2012 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? Özele kaçıyor kardeşim yorumsuzum...
__________________ |
28 Ocak 2013, 13:33 | Mesaj No:45 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz??
doğduğumdan beri imamlarla aynı ortamdayım ;dedem ,2 amcam ,dayım.... şimdiye kadar onlardan bu soruya hayır dememi gerektirecek bir davranış görmediğim içib EVET |
28 Ocak 2013, 14:42 | Mesaj No:47 |
şuanda evliyim çok şükür Rabbime...bekar olduğum zamanda eşim imam olsun isterdim ama hal ve hareketlerime bakaraktan yaptıklarıma bakaraktan bir imam eşi sıfatını taşımaktan korkmaya başlamıştım...hatta bir imam beni istemişti ben üniversitede iken...ben kendilerini görmedim...ailem bizim kız okuyor çalışacak falan demiş..imam bey de çalışsın benim için fark etmez demiş...:-( ben çevremde çalışan bir imam karısı görmedim...kuran kursu hocalığı falan bu tür yerlerde çalışılabilir ama henüz imamın beni istediği zamanda ben ilahiyat okumuyordum...yani çalışsam çalışsam bir memure olarak çalışmayı düşünüyordum..buna da imam bey evet deyince şaşırdım doğrusu...zor ya imam ile evli olmak...imamlık güzel bir şey...hele de imam eşi olmak daha da güzel bir şey olsa geek ama işte imam karısı sıfatını tamamlamak lazım...
| |
28 Şubat 2013, 14:02 | Mesaj No:48 |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz??
Mesleğinin hakkını veriyorsa olabilir yani
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. |
28 Şubat 2013, 20:51 | Mesaj No:49 | |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Kız Olsaydınız Bir İmamla Evlenirmiydiniz?? Alıntı:
| |
20 Mart 2013, 20:08 | Mesaj No:50 |
Ben bir bekar imam olarak gayet olumlu bakıyorum. Tabi bu konu bayanları ilgilendirdiği için en iyisini onlar bilir.. EVLENME SİTESİ DEĞİL BURASI.REKLAM ADRES YERİ HİÇ DEĞİL.KALICI BANLANDINIZ.(Abdulmelik) | |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |