|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 10 Eylül 2007 (17:38), Konuya Son Cevap : 31 Temmuz 2012 (13:42). Konuya 28 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
![]()
Beni kalabalıklardan uzak bir yere gömsünler isterim Mezarın üstünede bir şey yazmasınlar
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 176 Üyelik T.:
15 Eylül 2007 | ![]() zor bir soru "dünya geldin gectin geriye bir avuc toprak bıraktın buydu sonun bırak yalanı dolanı dön Rahmana Akibet yerindir burası senin" |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | ![]()
ben öldüğüm için geriye kalanlar ne yazarsa şansıma o çıkar.. bir fatiha yazsa yeter... ![]()
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | ![]()
Kaderde ne varsa o olur etme merak. Uyma nefsine hakkın emrine bırak. Altından ağacın olsa zümrütten yaprak. Sonucda seninde gözünü doyurur bir AVUC TOPRAK.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
![]()
mezar taşı dışardakiler için önemli olur vasiyet edemem şu yazılsın diye dışardakiler ne düşünüyosa yazdırırlar heralde benim için önemli olan taş yazsısı değil de amel defteridir.......
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Ne Acı Bakarsın Bana Bugün Yabancı Mı Geldim Sana Bugün Bana Yarın Sana Bir Fatiha Okusana.... Düşüncesi bile zor ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
Durumu: ![]() Medine No : 2352 Üyelik T.:
22Haziran 2008 | ![]()
Allah'ın huzuruna çıkacak yüzüm varmı sizde yaşıyor iken sorgulayın iş işten geçmeden...
|
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
Durumu: ![]() Medine No : 10660 Üyelik T.:
16 Eylül 2009 | ![]()
hastayum tedüm inanmadunuz, hastayum tedüm inanmadunuz, hastayum tedüm inanmadunuz, peçi şimdi ne oldi ![]() (KARADENİZLİ TEMELİN MEZAR TAŞINDAN) |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 38 Kişi okuyor. (0 Üye ve 38 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Buyrun Son Teknoloji Mezar Taşına! | Esma_Nur | Serbest Kürsü | 0 | 21 Mart 2021 15:40 |
vefk yazmak kotu birsey mi ? | yaprakela | Soru Cevap Arşivi | 1 | 22 Mayıs 2015 13:33 |
Seni yazmak bana düştü | Esma_Nur | Şiirler ve Şairler | 0 | 01Haziran 2013 19:51 |
Kur'anı Kalplere Yazmak | NUR | Kur'ân-ı Kerim Genel | 1 | 02 Kasım 2009 00:15 |
sana mektup yazmak ha...... | Seyyid | Hz.Muhammed(s.a.v) | 2 | 24 Aralık 2008 22:19 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|