|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Aysima,Açılış Tarihi: 11 Şubat 2009 (15:41), Konuya Son Cevap : 16Haziran 2021 (20:44). Konuya 42 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Şubat 2009, 17:21 | Mesaj No:21 |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? mutfaktan uzak dursun... özel bildiği yemek warsa buyursun... hayat müşterektir temizlikte buyursun... ama ben hastalık dışında günlük yapılan işleri yapmasını istemem, hani derler la kılıbık işte öyle birini istemem.. | |
09 Nisan 2010, 00:27 | Mesaj No:24 |
RE: erkekler ev işi yapmalımı?
Esracık erkeklere bunu anlatmak zor en iyisi kriterlere koymak gerek Ev işi yapmasını bilenleri dünya evine alırım diye | |
09 Nisan 2010, 00:29 | Mesaj No:25 | |
RE: erkekler ev işi yapmalımı? Alıntı:
Erkek erkekliğini, kadın, kadınlığını bilecek. Kaldı ki, hiç bir kadın erkeğinin , kendisinin her isteğini yapmasını ONAYLAYAMAZ , saygısı azalır, umursamaz, kendisini yeterince güvencede hissetmez ve zaman içinde bu hal ailevi sorunları arttırır... Zaten kadın kişiliği, ister istemez bu türden bir bağımlılığa karşı hoşnutsuzluk duymaya meyillidir. Bakmayın çok şey isteriz, ama istediklerimiz yerine getirildikçe ''gözümüzü toprak doyurur'' noktasına yol almaya başlarız | ||
09 Nisan 2010, 00:37 | Mesaj No:26 |
RE: erkekler ev işi yapmalımı?
Ben tersini söylüyorum Resullah hamur yoğururdu dediğimde, sahiden mii , ispattt et söz gidip yoğuracağım diyeni almalı Ya da... Mesela.. Ayettir : Öfkelerini yutarlar... Sabrederler... Allah da onları sever.. Mealine gelen ayeti duydugunda, ayeti anında uygulamaya koyacak zamane erkeklerini bulmak zordur.. Bulduğunuzda da kaçırırsanız yazık olur | |
14Haziran 2011, 10:46 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: erkekler ev işi yapmalımı?
aramıza yeni katılan arkadslara soralım bakalım ERKEKLER EV İŞİ YAPMALIMI
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
25 Mayıs 2012, 19:43 | Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: erkekler ev işi yapmalımı? Walla benim babamın elinden her iş gelirdi ; saçımızı tarar , kahvaltımızı hazırlar ,söküklerimizi bile dikerdi, her konuda anneme yardımcı olur, hatta seve seve yapardı bütün bu işleri ..(kulakları çınlasın ) hep babam gibi bir eşle evlenmek isterdim .. Bence erkeklerde ev işi yapmalı; en azından ihtiyaç olduğunda çokk iyi olur.. Gerçi bazı erkeklerin eline hiç yakışmaz ama.. hayır sadece kendi döküntülerini bile toplasalar; inanın çokk büyük faydaları olacak... kanısındayım..
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
25 Mayıs 2012, 20:01 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: erkekler ev işi yapmalımı? `Bir kavmin efendisi ona hizmet edendir` buyuran Efendimiz (sav), âlemlere rahmet olarak gönderildiği gibi, eşleri için de bir rahmet vesilesiydi. Müminlerin annesi, Hz. Aişe validemiz, Efendimizi bizlere anlatırken; `Evinde elbisesini diken, ayakkabısını yamayan, keçileri sağan, kendi işlerini kendisi gören` bir peygamber olarak tanıtmaktadır. Böyle bir peygamberin ümmetiysek aksi hareket etmemiz tabiki de hoş olmaz. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |