|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TıLSıM,Açılış Tarihi: 20 Şubat 2009 (20:08), Konuya Son Cevap : 30 Kasım 2024 (23:36). Konuya 57 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Kasım 2016, 19:35 | Mesaj No:41 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
saflığı,,,: )
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
07 Ocak 2017, 21:58 | Mesaj No:42 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Çocukluğum geldi aklıma; teyze çocukları, hala çocukları bir araya geldik mi ( şimdiki adıyla kuzenler yani ama ben hiç sevmedim bu yabancı kelimeyi ) böyle yatılırdı anneanne, babaanne evlerinde.. Uyunmazdı ya hoş kıkır kıkır sabahlara kadar.. Yinede biz uyumuş, büyükler de inanmış gibi yapardı .. Teyzecim açardı kapıyı, herkes yumardı gözlerini.. Gülümseyerek, "uyumuşlar" diye seslenirdi, hepsi gülerdi, "aa uyumuşlar mı, aferin, aferin onlara" nidaları yükselirdi 😊 Bir dedemin öksürüğü bölerdi neşemizi birde bekçinin acı acı öttürdüğü düdük sesi.. Nasılda korkardık hepimiz.. Dedemin ayak sesleriyle orantılı çarpardı kalbimiz.. Canım dedem prostatının derdindeydi oysaki😊 Hey gidi ne güzel günlerdi o günler.. Uğurladık bütün güzel şeyler gibi mahalledeki bekçiyi, bekçinin düdük sesini, canım dedemi, çocukluğumuz ah çocukluğumuzu .. ve gidenler bir daha asla gelmediler geri.. aynı çocukluğum gibi..Alıntı
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Temmuz 2017, 23:33 | Mesaj No:43 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Zaman geçince insan her seyi özler oldu .oysa o kadar çok özlemlerimiz var ki .Geriye dönüp bakdığımızda .. Ben şu an en çok sağlıklı olmayı özledim..:(
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
20 Temmuz 2017, 13:16 | Mesaj No:44 |
15 Kasım 2011 |
recep: "küçükken beni, haydar'ı, satılmış'ı falan toplar, film çevirmecilik oynardık." haydar: "o kadir inanır ya da yılmaz güney olurdu." recep: "ya da burslü." zeliha yenge: "o da kimmiş ?" recep: "burslü burslü. hani şu çinli karetacı. işte o olurdu, film icabı önüne çıkanı döverdi." zeliha yenge: "nası filmmiş bu böyle, her önüne çıkanı dövmek ? siz napıyordunuz peki ? haydar: "önüne çıkıyorduk. 7 numara
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Mayıs 2018, 14:23 | Mesaj No:45 |
15 Kasım 2011 |
Cep telefonun, watsap ın olmadığı, cuma mesajının gönderilmediği dönemleri özledim..Ne kadar geri dersiniz
28Haziran 2019, 17:25 | Mesaj No:46 |
18 Aralık 2010 | çocuklugumu özledim, Annemi ve annemin yemeklerini özledim...:(((
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
29Haziran 2019, 19:25 | Mesaj No:47 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Yok geri demeyiz hocam sizi bıktırmışlar deriz malesefki sosyal medya bir lezzet onu tadan bırakamıyor , demem oki tatmasaydınız belki ama tatdınız o lezzeti ama şu olabilir o lezzete biraz ara verip özleyebilirsiniz mesela ))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
29Haziran 2019, 19:49 | Mesaj No:48 |
15 Kasım 2011 |
Yün yatağına gömülüp üstüne ağır yün yorgan örtünüp sağda sola dönemediğimiz zamanları .))) Ortopedik yataklar, viskoleksler, silikon yorgaların, pikelerin yanında yünlülere burun kıvırsakta bi özlüyor insan.)) Anamın hala yün yorganının üzerine kimseyi oturtmamasını da özlemişim. Bizim çocukluğumuzda geçerli olan kurallar torunları içinde geçerli.)))
27 Nisan 2021, 01:11 | Mesaj No:49 |
18 Aralık 2010 | şöyle geriye baktığımızda Özlemlerimiz çoğalmadı değil 😔 Hasretler, Ümitler, Yanlızlıklar, Bırak onları maskesiz günler 😔 Nefes almayı özgürce dolaşmayı özledim 😔
06 Mart 2022, 13:38 | Mesaj No:50 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Arthur çizgi filmini, Arka bahçede bilimi kacirmadigim Yumurcak TV yi. Bakugan oyuncaklarını, tek kale maçları, terin suyun içinde eve gelmelerimi, ele avuca sığmayan hareketli halimi şimdi eser yok. Yaşlanmışmıyım aman Allahım😲👴 |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |