|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 03 Kasım 2015 (12:51), Konuya Son Cevap : 06 Aralık 2015 (21:09). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Kasım 2015, 12:51 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):) Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):) "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." ..diyerek aşk ve hüzne imzasını atan... Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür. “Çünkü insan iki küçük et parçasıyla ölçülür; kalbi ve dili. ”alçakgönüllülüğü ve tevazusuyla... Belki de insan yeniden, duanın gücünü keşfetmeli... Rabb'im, Dilim Sana içtenlikle yalvarırken Sözlerimden fazlasıyla anla beni.! dualarıyla gönülden ''amin''dedirten... "Kırık kalplerin hikayesi kısa olur Ne oldu derler, "Hiç" dersin, biter....!" Ne tuhaf değil mi? içimi acıtan da sendin acımı dindirecek olan da. kırık kalbini ''hiç''likle onarıp.. Eyyüb'ün Sabrıyla Yangın Yerine Döndü Yüreğim .. Duâ İle Sabır İle Aşk İle..!Bir Bilsen Nereden Nereyee ! Söyle ey yar! Hüznümü sana nasıl arzetmeliyim?. İçinde sen geçen cümleleri ezber mi etmeliyim?. Derdi heybeme yükleyip yitik diyarlaramı gitmeliyim?” Hasretini sabırla bertaraf mı etmeli; yoksa bu hasrete şükrü’mü öğretmeliyim?.. Söyle ey yar; seni nasıl yad etmeliyim?. sabrı paylaşımlarında gergef gergef işleyen.. Bir türlü yazamıyorum sustuklarımı ! Kalemim mi korkuyor kırılmaktan, yoksa yüreğim mi bilemiyorum.. deyip sonrasında duyguları ''su-su-yo-rum'' da ifade bulan.. Bîlîyormusun; İnsan acı çektîğinde uyumayı başka türlü sever... |Öyle İşte...| diyerek,bütün hüznünü bu iki kelimeye ve ''üç nokta(...)''ya sığdıran... İnsan; kırılıp incinmelerini toplayıp onlardan suskunluk yapıyor. diyerek hayatı resmeden... dahada olmadı..'bir ümit işte'' deyip.. Sudan sebepler değil mi, Damla damla birikip boğulmaya neden olan... Yaşıyoruz işte... ,yolu nu iyileştiren sevgilerden geçirip..Hayat hayellerimizin lokmalarını sayıyor. tavşan kanı bir çay molasıyla..hayatınmızın demini ayarlayan ..bir can... Çayın son demini de döktüm..Tıpkı gönlümden geçenleri kağıtlara dökermiş gibi. Dünyanın bütün meşgalesine, acelesine, ve anlamsızlığına verilecek en güzel cevaptır; "Beş dakika çay molası… ''Sanırım bir kıyıya, güzel bir cümleye, bir satır arasına ve çaya ihtiyacımız var...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 4 | 58 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 56 | 16 Aralık 2024 08:47 |
Namaz Hep Vardı | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Mihrinaz | 0 | 45 | 16 Aralık 2024 08:36 |
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 90 | 09 Aralık 2024 17:02 |
53 Yıllık Esad Rejimi Çöktü | Gündem/ Manşetler | Vasat | 8 | 118 | 08 Aralık 2024 09:59 |
03 Kasım 2015, 12:57 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):)
ayın üyesi su damlası kıymetli forum ailesi...hayırlı olsun diyor ve paylaşımlarının beraberliğimizin daim olmasını diliyorum... her zaman kalabalık geliyorum hayırlı olsun ziyaretlerine selametle..hayırlı olsun..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
03 Kasım 2015, 17:31 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):)
Hayırlı olsun Abla..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
03 Kasım 2015, 19:24 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):) Yine muhteşem bir karşılama , tebrik ediyorum.. Hayırlı olsun su damlası. Hüzün dolu editörüme böyle bir karşılama yakışırdı. Hayat; yaşamayı, Mutluluk; gülümsemeyi, sevgi; Haketmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk;paylaşmayı bilen için vardır. İyi ki varsın...
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
03 Kasım 2015, 20:10 | Mesaj No:6 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):) Alıntı:
Hep güzel karşılandım ne diyebilirim ki ... Bir çiçek çizdim bu akşam avcuma İsmini her şey koydum… Ben çok mutlu oldum..sizlerde her daim mutlu olun inşaALLAH...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
03 Kasım 2015, 20:11 | Mesaj No:7 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):)
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
03 Kasım 2015, 20:12 | Mesaj No:8 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):) Allah razı olsun..çok Teşekkür ederim can ..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
03 Kasım 2015, 20:17 | Mesaj No:9 | |
18 Aralık 2010 | Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):) Alıntı:
sizlerde iyiki varsınız .. “ Dostluk illa yan yana, diz dize olmak değildir. Asıl can cana, kalp kalbe olmaktır. . ”
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
04 Kasım 2015, 08:24 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Ayın Üyesi Duaların,Hüznün Can Paylaşımcısı''SU DAMLASI'':):):)
Hayırlı olsun forumun olmazsa olmazı
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |