|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 13 Şubat 2017 (08:58), Konuya Son Cevap : 17 Mart 2017 (18:14). Konuya 93 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Mart 2017, 16:14 | Mesaj No:71 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
İçten cevaplar için teşekkur ederiz...Evet bir tanede referandum sorusu sorayım gündemi bütün sıcaklığı hararetiyle buraya taşıyalım Eveeeeetttt herşeyde bir Hayııırrr vardır, çok kurcalamayalım devam edelim biz... Medineweb Kurulduğu andan bugüne kadar, en kıdemli ve kök salmış uyesiniz Arada bir gidiş olsada çok uzun sürmedi yine bizlerleydiniz...yani buralısınız. Bir sorudan öte, söylesi tarzında olsun efenim Medineweb'in sizin için anlamı nedir?Sanal bir mekan, sosyal bir platform.Bugün varsın, yarin yoksun, kimseye soyleyemediklerini rahatça soyleyebildigin, forum kurallarına uyduktan sonra baska da bir kural gerektirmeyen özgür bir alan mı?Yoksa daha fazlası mı?Fazlasıysa eğer; onu diğer site ve forumlardan ayiran, ayri kilan özellik ne? Uzun zamandır burda oldugunuz ićin, iyi bir yönetici gecmişiniz de olduğu için bu soruya enineee boyuna cevap vereceginizi düşünuyorum... Efendim,sosyal bir deney yapıyoruz,anket sorularımizı cevaplarsanız seviniriz
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
01 Mart 2017, 18:25 | Mesaj No:72 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
Medineweb benim ilk ve son forumum 2008'den bu yana sizinde dediğiniz gibi aralrda mecbur gidişlerim oldu isede uğrak yerim burası..şu dünyadan kimler geldi kimler geçti değilmi? forumdada öyle kimler geldi kimler geçti ve daha kimler uğrar ..Kurallar.. müslüman gelişi güzel yaşayamaz hayatının adabı kuralları olur..sosyal paylaşım ağlarında bile kurallar varken aykırı davranışlarda bulunanları cezalandırıyorlarken forumlarda neden olmasın?bazılarına göre özgürlükden kasıt istediğim gibi yazarım uyarıda yapan olursa ''çeker giderim bak'' diyenlere tek sözüm ''güle güle''olmuşdur.. dolasıyle ister sanal olsun isterr real olsun adabınla kurallarınla yaşarsan ne üzer ne üzülürsün kimsenın uyarmasına gerek kalmaz..Diğer forumlardan ayıran özelliği ilahıyat öğrencilerine hizmet verıyor olması..bunda siz editlerimizin payı çok büyük Rabbim gönülünüze göre versin emeğinizi hiç esirgemediniz her anlamda
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
02 Mart 2017, 22:26 | Mesaj No:73 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Ne zamandır ziyaretinize gelememiştim. Eli boş gelmek istemedim. Buyrun pastayı dilimlemekte size düşüyor, Esmanur hocam
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
02 Mart 2017, 22:37 | Mesaj No:74 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
02 Mart 2017, 23:39 | Mesaj No:75 |
15 Kasım 2011 |
Nurşen editörüm bıçağın sapı yok spatulanındadüşünceli000 pastayı dilimleyip bıćakların sapına iliştirmişler, aldanmayin sakın kıymetli üyemiz))))))))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
02 Mart 2017, 23:46 | Mesaj No:76 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Alıntı:
Eğer pastayı dilimlemek istemezsen Esmanur hocam elimizlede yeriz sorun değil
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
03 Mart 2017, 07:55 | Mesaj No:77 | |
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
07 Mart 2017, 09:23 | Mesaj No:78 |
15 Kasım 2011 |
Vakt-i şerifleriniz hayr olsun efenim..nerede bizim kıymetli üye... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
07 Mart 2017, 13:36 | Mesaj No:79 |
19 Ekim 2008 |
Gününüz güzel olsun ..video muhtesem tskler..
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
13 Mart 2017, 08:57 | Mesaj No:80 |
15 Kasım 2011 | Gününüz hayr olsun. Simitimi ve çayımı aldım geldim. E artık misafirliğin sonlarına geliyoruz.İhmal etmeyelim sizi.cicek Ne patavatsız bir ev sahibiyim, de yeter kaldığın, valizini toplamaya başla demek gibi bişey hee neyse ben pank
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |