|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 13 Şubat 2017 (08:58), Konuya Son Cevap : 17 Mart 2017 (18:14). Konuya 93 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Mart 2017, 14:10 | Mesaj No:91 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Esma Nur iyi ki bize misafir oldun bizi şereflendirdin amma velakin gitme zamanı geldi çattı seni uğurlamak için tüm forum toplandık baş editörüm yolda kaldı ama tüm süratle seni uğurlamak için geliyor canım arkadaşım yolun açık olsun her daim mutlu sağlıklı huzurlu olman dileğiyle !......... |
17 Mart 2017, 17:12 | Mesaj No:92 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Geldim geldim..en son yolda kalmıştım böyle..tamirden sonra böyle oldu forumdakileride bekledim taabiii al kış000alkı ş000 Hep beraber burdayız...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
17 Mart 2017, 17:28 | Mesaj No:93 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Mehmet akif editörümümzün güzel yorumlarına ilaveten diyorum ki; Efendim ,yedik, içtik,gezdik dolaştık artık Allah'a ısmarladık deme zamanı geldi...Biizi kırmadınız,Ayağınızın tozuyla gelip, bir ay boyunca misafirimiz oldunuz. Sizi misafir etmek çok güzeldi.Bu güne değin,hep misafir ağırladınız, bu sefer misafirimiz olun istedik,çokta güzel bir misafirliğiniz oldu. Forumun da, bizim de kıymetli ablasısınız. Ev sahipleri olarak ,bir hatamız,kusurumuz olduysa sürçü lisan ettiysek affola... Hakkınızı helal edin...Başka konularda,başka konukluklarda, görüşmek üzere...Rabbim umrenizi mebrur eylesin..Hac da nasibeylesin inşALLAH... ..Allah'a emanet olun Arabanızz....Buyurun.... Ayın kıymetli misafirine tahsis edilmiş,özel makam aracıdır. Adminimiz, Hiçbir masraftan kaçmıyor sağolsun...Hizmette sınır yok... Selametle kalın.....Bu arada sizi en sevdiğiniz smile ile uğurluyorum ...Makam aracınıza bunları da alın..pek seviyorsunuz:hihh: :hihh::hihh::hihh::hihh::hihh::hihh::hihh::hihh::h ihh::hihh:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
17 Mart 2017, 18:14 | Mesaj No:94 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Her şeyin sonu olduğu gibi misafirliğimizinde sonuna geldik.Forumun ablasi olarak ağirlanmak çok guzel duygu insAllah ümreye haccada gitmek nasip olur hepimize estğflh ne kusuru asıl.benim.olduysa siz hoş görün Rabbim hepinizin gönlne göre versin. aşiri masraf yapmissiniz kendimi emine erdoğan gibi hissetim )))) hürmet edenleriniz çok olsun Unutmadan Emine hocam:hihh: size hediyem.olsun ;)
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |