|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 19 Mart 2017 (15:19), Konuya Son Cevap : 21 Nisan 2017 (19:43). Konuya 153 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:71 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]()
insanlarla iletişiminiz nasıldır? biraz çekingenim ama iletişimim gayet iyidir güler yüzlü müsünüz? evet ![]() ağlar mısınız? ağlarsanız neden? evet haksızlığa uğradığım zaman ağlarım karşıya kendini ifade ederim ama hala benim suçlu olduğumu iddia ediyorsa çok ağlarım hiç unutamadığınız en kötü gününüz? kız kardeşimin kocası vefat ettiğini öğrenince hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? yakın zaman mutlu günüm tek ders sınavından sonra sivas ilitamdan mezun olmam mutluluk sizin için ne ifade ediyor? çocuklarım ve eşimin canı sağ sağlıklılarla en büyük servetim bu kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? anaç cevap olacak ama çocuklarım ve eşim için birçok şeyden vazgeçip taviz veririm hayat felsefeniz nedir? her zaman çalışmak bir şeylerle meşgul olmak iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? kariyerim birlikte aşklarım (çocuklarım):klp: yaptığınız en büyük çılgınlık? aklıma gelmedi ki Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? şu an düşünemedim ama nette bir resim var bebeklik halinden başlayıp mezara giren insanlar resmi o hayatı anlatabilir |
![]() | Mesaj No:72 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Göknur yaptigin en buyuk cilginligi ben söyleyeyim..Bütün olumsuzluklara ragmen ilitamdan mezun olman..hem hasta bak hem cocuklarla ilgilen birde yuksek derece ile okulu bitir ve simdide kpssye hazirlanmak masallah arkadsima ..bana göre en buyuk cilginligin budur.. ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() | Mesaj No:73 | |
25 Şubat 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ben sanırım bu çılgınlığa o kadar çok alıştım ki bana normal bir şey gibi geliyor ![]() insan isteyince bu sorumluluklar bu işleri allah öyle kolaylaştırıyor ki ben bile arkama bakınca nasıl yaptım bu kadar şeyi diyorum çoğu kez ![]() çok teşekkür ederim esma nurum ![]() | |
![]() | Mesaj No:74 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]()
Çok teşekkür ederim göknur cevablar için.. Gazete baklavaya gelince ne güzel anlatmışsın arkadaşım..yaparız iñş bir gün..cevizleri mihrinaz halledecek ama ![]() Medineweb tatlılar bölümüne bakıver mihrinaz Evet ben yapmıştım..Emekli ama çok güzel oluyo gerçekten.. ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() | Mesaj No:75 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Nerelerdesin ayın kıymetli üyesi...geldiginde haber ver, tatlımi alip gelicem..uğraştirmayın beni gazete dergi baklavalarıyla ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() | Mesaj No:76 | |
25 Şubat 2011 | ![]() Alıntı:
![]() senin tatlını da yeriz soğuk soğuk ![]() kayseriden formasyon sertifikamı alıp geldim kızımla kızımla birlikte geçen sene kayseriyi de yol ettik onla benim sertifikam eşim de evde yaşlımıza oğlumuza baktı sağ olsun | |
![]() | Mesaj No:78 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Tebrik ederim hayirlı olsun, küçük Elif sertifika almaya da gitti demekga/li/p Rabbim gönlüne göre versin insAllah.. ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() | Mesaj No:79 |
25 Şubat 2011 | ![]()
çok sağ ol emine amin inşallah :klp: allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bu konuda bu mesajımı okuyan herkesden dua istiyorum hayırlısıysa 3 sınav ve mülakatı geçerek hayırlı bir yere atanmayı istiyorum insanın gönlünden ne fırtınalar kopuyor ne dalgalar köpürüyor allah nasip ederse ilkokul ve orta okulda din kültürü öğretmeni olmak istiyorum ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 61 Kişi okuyor. (0 Üye ve 61 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
En Çok merak ettiğiniz medineweb üyesi kim=) | serpil | Anket'ler-Röportaj'lar | 50 | 21 Eylül 2024 19:33 |
sizce medineweb... ne yaparsınız...? | KEVİR | Anket'ler-Röportaj'lar | 11 | 21 Eylül 2020 00:00 |
Medineweb'de Ayın KIymetli Üyesi | Mihrinaz | Ayın Üyesi | 110 | 20 Şubat 2018 15:57 |
'Medineweb' de Ayın Yıldız üyesi ' | su damlası | Ayın Üyesi | 118 | 07 Ekim 2017 12:29 |
Medineweb Ayın Kıymetli Üyesi!!!!!! | mehmet akif2 | Ayın Üyesi | 184 | 06 Eylül 2017 19:01 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|