|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 19 Mart 2017 (15:19), Konuya Son Cevap : 21 Nisan 2017 (19:43). Konuya 153 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Mart 2017, 19:27 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Oyyy oyyy kıyamam geldim ..önden şöyle bi adana şiş yiyelim canom.. Üzerine de tatlı olarak bakalım ne gelcek
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
20 Mart 2017, 19:32 | Mesaj No:22 |
18 Aralık 2010 |
Meyveli dondurmalı cheesecake Buyrun efendim..Aç kalmanıza gönlüm razı degil.. Dinlenmeyi çayıda yoldadır eminim
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
20 Mart 2017, 21:27 | Mesaj No:24 |
18 Aralık 2010 |
21 Mart 2017, 20:58 | Mesaj No:25 |
18 Aralık 2010 | Ayın En İyi Nicki.. Ayın En İyi imzası.. Ayın En İyi Avatarı. Ayın En Aktif Üyesi. Ayın En Yenilikçisi. Ayın En İyi Çıkış Yapanı. Ayın En Sabırlısı. Ayın En Gizemlisi .. Ayın En Yardımseveri.. Ayın En Kırılganı. Ayın En Delidolusu. Ayın En Kibarı . Ayın En Sempatik Üyesi. Ayın En Popüleri. Ayın En Çok Konuşanı.. Ayın En Karizmatik Üyesi.. Ayın En Fanatiği. Ayın En Komik Üyesi. Ayın En Neşelisi.. Ayın En Somurtkanı. Ayın En Ciddi Üyesi. Ayın En Sakini. Ayın En Suskun Üyesi. Ayın En Duygusalı. Ayın En Melek Üyesi. Ayın En Cadi Üyesi. En Çok Güvendiğiniz. Ayın En Sevdiğiniz Üyesi. Yorumlarını En Beğendiğiniz. Bir de senin kaleminden öğrenelim enlerimizi canom
22 Mart 2017, 13:14 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Ayın En İyi Nicki.. Ayın En İyi imzası.. muhsin hocamın Ayın En İyi Avatarı. muhsin hocamın avatarı her zaman beni etkilemiştir Ayın En Aktif Üyesi. mihrinaz Ayın En Yenilikçisi. Ayın En İyi Çıkış Yapanı. fatma biranda (ama bu aralar yok forumda) Ayın En Sabırlısı. muhsin hocam (forumda çıkan bazı aksiliklere veya yanlış düşünceli kişilere karşı engin bilgisi ile konuşup doğruyu savunması hepsi takdire şayan) Ayın En Gizemlisi .. bilinmez Ayın En Yardımseveri.. snnckl 34 Ayın En Kırılganı. su damlam Ayın En Delidolusu. dur hele ve alimoğlu (aynı zamanda bu arkadaşları dobra olarak da görüyorum iyi manada) Ayın En Kibarı . snnckl 34 Ayın En Sempatik Üyesi. nurşenim ve esma nurum Ayın En Popüleri. su damlam(konuları ve mesajlarına birbirinden anlamlı resim seçmesi onu popüler yapıyor Ayın En Çok Konuşanı.. mihrinaz Ayın En Karizmatik Üyesi.. islami nesil Ayın En Fanatiği. Ayın En Komik Üyesi. dur hele Ayın En Neşelisi.. ender hafızım öyleydi ama şimdi foruma gelmiyor Ayın En Somurtkanı. bilinmez Ayın En Ciddi Üyesi. fecr hocam Ayın En Sakini. alper kara Ayın En Suskun Üyesi. yitik sevda ve başka birçok arkadaş forumda yok Ayın En Duygusalı. hiç şüphesiz su damlam Ayın En Melek Üyesi. Ayın En Cadi Üyesi. En Çok Güvendiğiniz. o kadar çok kişi var ki Ayın En Sevdiğiniz Üyesi. sükutu ezber ve su damlam Yorumlarını En Beğendiğiniz. fecr hocam, esadullah, yitik sevda, muhsin hocam, mihrinaz, alimoğlu |
22 Mart 2017, 13:17 | Mesaj No:27 |
25 Şubat 2011 |
bir de arkadaşlar yanlış anlamasın hep editör yazdım ama uzun süredir çok aktif olan arkadaşlarımız forumda gölgesi bile yok bu beni çok üzüyor neyse bu ayrı mesele yukarıdakilerden bazı şeyler aklıma gelmedi ama aklıma geldiğince yaptım |
22 Mart 2017, 13:19 | Mesaj No:28 |
18 Aralık 2010 |
Teşekkür ederim candan ötem ..Enlerinde yer almak ,güzel duygularında bulunmak beni mutlu etti.. Allah razı olsun.. Her işin yolunda ve rast gitsin..Ellerin cennet gülü dersin inşaAllah canom..
22 Mart 2017, 13:22 | Mesaj No:29 | |
25 Şubat 2011 | Alıntı:
amin inşallah su damlam | |
22 Mart 2017, 14:02 | Mesaj No:30 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Ayın konuşanı da değil, en çok konuşanı ünvanı Mihrinazz :hihh: :hihh: :hihh: üleee iştee
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |