|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 02 Ocak 2018 (08:54), Konuya Son Cevap : 20 Şubat 2018 (15:57). Konuya 110 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Ocak 2018, 08:54 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Medineweb'de Ayın KIymetli Üyesi Medineweb'de Ayın KIymetli Üyesi SELAMUN ALEYKÜM MEDİNEWEB AİLESİ 2018' in ilk haftası...Güzel bir gün...ve...Kıymetli bir misafir... Bu ay kendisini misafir etmekten büyük mutluluk duyacağımız Pek kıymetli ve çok Muhterem üyemiz; ci cekvercice kver Sabah sabah Günün ilk ışıklarıyla aldık kendisini Kendisini zor ikna ettiğimiz hatta hala misafirliğinden habersiz üyemizle kahvaltımızı da yaptık MEDİNEWEB de sürprizler bitmez Artık yola koyulma zamanıdır....Medineweb bizi bekler... Allah kalem zenginliği de vermiş, gönül zenginliği de. Yazılarını gönül güzelliğiyle zenginleştirdiği aşikar... Kendisi gibi gönüllü bir kaç kişiyle yürüttükleri çok güzel bir projenin içerisinde ve yanlışım varsa düzeltecektir Siyer dersleri, tefsir dersleriyle yoğun bir tempoda ilerliyor...Ondandır uzun zamandır suskunluğu... Biz yollarına papatyalar döktük..Biraz dil dökeriz..Fazlasıyla çayımız kahvemiz var..Ziyadesiyle de Gönül ve Fikirden oluşan Medineweb dostları var...Sen anlatırsın biz dinleriz.Biz sorarız sen anlatırsın
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 4 | 57 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 56 | 16 Aralık 2024 08:47 |
Namaz Hep Vardı | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Mihrinaz | 0 | 44 | 16 Aralık 2024 08:36 |
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 90 | 09 Aralık 2024 17:02 |
53 Yıllık Esad Rejimi Çöktü | Gündem/ Manşetler | Vasat | 8 | 118 | 08 Aralık 2024 09:59 |
02 Ocak 2018, 18:51 | Mesaj No:2 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Hayy Allah'ım:-)) ve Hayy Rabbim razı olsun senden inşallah sayın yöneticim teşekkürler çokk çok güzel düşüncelerin için çok aktif olamıyorum son haftalarda ,,,:-))) güzel işlerle meşgul olalım dedik burası da çok güzel severim forumları öyle biraz uzak kaldım,, siyer dersini Youtubeden veya siyer tv var oradan izliyorum çok güzel gidiyor Muhammed Emin Yıldırım hocayı dinlemeyi seviyorum güzel anlatıyor konuları inşallah fırsat buldukça bütün videolarını izlemek istiyorum,, tefsir dinlemeye de gidiyorum evet çok güzel geçiyor seviyorum Rabbimizin ayetlerini açılımını dinlemek çok farklı bir şey inşallah herkes gider,,düşünce dünyana farklı bir anlam kazandırıyor,insan Rabbimizi daha iyi anlıyor,,,:-)) Rabbimiz layıkıyla kul olmayı nasip etsin inşallah :-) |
02 Ocak 2018, 18:56 | Mesaj No:3 |
08 Nisan 2014 |
hoş gördüm bu arada sayın yöneticim çok çok teşekkürler mübarek insan guzel hazırlamışsın emeğine sağlık,,,:-) birde ufakta olsa gönül işine girdik bir tanığım çocuklar için atkı bere örmeye başladı sen de örer misin dedi hayır için olur dedim ,güzel bir şey zerrede olsa bir şey yapmak yapabilmek,,, bu da bir tanesi,, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
02 Ocak 2018, 19:05 | Mesaj No:4 |
15 Kasım 2011 |
Hoşgeldin sefalar getirdin..özlediydik bahane ettik fenamı Bu güzel atkı bereler nereye kime gidecek...Nasıl bir hazırlık içerisindesiniz. Bilgi istiyorum Eksik varmı forum hamarat hanımlar dan oluşuyor bak ..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
02 Ocak 2018, 19:24 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Hoşgelmiş sefalar getirmiş , değerli ve kıymetli hemde çok kıymetli yazarımız Sükutu'm .. Hayrlı olsun, seni burada ağırlamak bizi memnun etti. Bu kadar meşgulken bize de zaman ayırdığın için
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
02 Ocak 2018, 19:47 | Mesaj No:6 | |
08 Nisan 2014 | Alıntı:
öyle çok büyük bir şey değil,,:-) kendi aramızda aynı yerde değiliz faceden haberleşiyoruz,, bir kaç kişiyiz çok örmedik zati en azından kendi adıma diyebilirim,, önce yetim çocuklar için örelim dedik sonra doğuda bir köyde okulda 6,7 yaş arası sanırım çocuklarına yollanmaya karar verildi inşallah yetiştirip yollayacağız herkes kendi yaptığını,,:-) hazır alıp yollayan da var yetiştiremiyoruz zaman kısıtlı kendi halimizde ördüğümüz için,,yetişeni pazartesi yollanıyor inşallah | |
02 Ocak 2018, 19:50 | Mesaj No:7 | |
08 Nisan 2014 | Alıntı:
teşekkürler ayrıca güzel hoş gönlü de taltif eden bütün sözlerin için ga/li/p | |
02 Ocak 2018, 19:57 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Hoşgeldin gönlümün sultanı Yoklarda olsan da senden ayrı kalmaya gönlümüz razı degil..Gel ki yazılarınla yüreğimize biraz inşirah edelim can dediğim.. () Ey benim yetim sevdam, Ey benim yalancı baharım, Hasreti bağrımda kor misali yakanım, İkrar'ı sukutum ,yüreğine düştügüm uçurumum.. Yine hasretin geldi,çöreklendi sol yanıma izinsiz, Dert be dert yokluğun , Yine geceler zindan ,uykularım kan, ter, Sensizlik şer üstüne şer.. Şiirlerim sen yoksunu , sen tutulması yaşamakta Cümlelerim... Şimdi söyle can... Sen mi bensiz yanlızsın ..? Ben mi sensiz kimsesizim ..!!
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
02 Ocak 2018, 20:21 | Mesaj No:9 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Sen Faceden yaparsın foruma neden gelmezsin bacı.. Bellimi olur belki bizde çorbaya tuz koyarız
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
02 Ocak 2018, 20:47 | Mesaj No:10 | |
08 Nisan 2014 | Alıntı:
biraz öyle oldu hayırlı böyledir diyorum bu sene de böyle geçsin kış azda olsa anlam kazansın günlerimiz inşallah,, ben de gelmek istiyorum da dediğim gibi az biraz uzak kaldım inşallah arada da olsa uğramaya çalışırım örgüye bağlı ehii ehii,:-) Rabbim razı olsun senden bütün hepinizden inşallah,,,:-) | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |