|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 24 Nisan 2017 (11:25), Konuya Son Cevap : 03Haziran 2017 (01:05). Konuya 94 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Nisan 2017, 15:17 | Mesaj No:11 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Laleleriyle şimdi İstanbul bir baska güzeldir...Seriver lale bahcelerini parklarini sayfaya Çamlica tepesinde seyreyleyüp, Emirgan korusunda tefekkur eyleyelimh/ic/a/b
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
24 Nisan 2017, 15:35 | Mesaj No:12 | |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Alıntı:
imam hatip lisesi mezunuyum 41 yaşındayım 19 yaşında bir oğlum var.beraber ygsye girdik. inşaALLAH üniversiteyede beraber gidicez Allahın yarattığı bir kulum h/ic/a/b
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. | |
24 Nisan 2017, 15:50 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Nerelisiniz..birde medipol ünvstesiyle alakaniz nedir?bazen işim düser oraya ..
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
24 Nisan 2017, 16:07 | Mesaj No:14 |
09 Kasım 2013 |
istanbul doğumluyum orada okumak istiyor oğlum bende zamanında oğluma sosyal hizmet oku demiştim o okulda var o yüzden sempatim var benim oğlum hiper aktif olduğu için okul yılları çok zor geçti o yüzden ben bu sorunu olan gençlere yardım etmek istiyorum oğlumuda bunun için eğiticem ayrıca yeğenimde orada okuyor bizde büyük ihtimal orayı secicez medipol çok değerli bir okul imam hatip okuyanlara indirim yapıyormuş şükürler olsun.rabbim gönlüme göre verdi dualarım kabul oldu şimdi oğlumun ders notları yükseldi üniversite okuyamaz diyenler utandı şükürler olsun medipol yada başka bir okul biz oğlumla birlikte başaracaz inanıyorum rabbim var gam yok
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
24 Nisan 2017, 16:12 | Mesaj No:15 |
19 Ekim 2008 |
Ne okuyor yegeniniz cok kaliteli bir hastane tanisirsak yardimci olur bize belki?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
24 Nisan 2017, 18:35 | Mesaj No:16 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Ooooo bu misafir kaçar benden söylemesiBirde doktor ismi al randevuyuda ayarla istersenBide şikayetinizi alalım Allahın kulu bizede yardimcı olsun bak.. Sadece Esma nura torpil gecme..Yolumuz düserse oralara olurya tanıdığımiz var deriz bari/cic/eksofi Sende oglunda hayirlisiyla kazanirsıniz Gonlünuzden geçen hayir olsun insallah..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
24 Nisan 2017, 19:37 | Mesaj No:17 |
19 Ekim 2008 |
Misafirimiz acikdan sohbeti sevmiyor özelden cewapladi beni hep öncelik bende baş editörüm.ltfn siranizı bekleyiniz ))))
24 Nisan 2017, 21:17 | Mesaj No:18 |
09 Kasım 2013 |
Misafir cok yogundu bugun dolna sariyordum hadi gelin cayda var sohbeti burdan devam edelim. su damlasinida alin gelin bekliyoruz bahcede cay keyfi yapariz
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
24 Nisan 2017, 21:23 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Baklava varsa gelirim..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
24 Nisan 2017, 21:30 | Mesaj No:20 |
09 Kasım 2013 | Sana baklava yapiyim esma ablamada mogol barbekusu mihrinaz sen ne istiyon
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |