|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 24 Nisan 2017 (11:25), Konuya Son Cevap : 03Haziran 2017 (01:05). Konuya 94 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Mayıs 2017, 22:36 | Mesaj No:71 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Eline sağlık mihrinaz bas editorum guzel gorunuyo zaten midem hassas bu ara ben lahanali yerim oh mis gibi bu kurutulmus yogurt bizim bildigimiz minci gibi cokelekmis ve agir kokuyormus hoca yiyemezsiniz dedi Keledos yemegini canimiz isterse keskek gibi bir yemek yapariz
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
09 Mayıs 2017, 23:21 | Mesaj No:73 |
09 Kasım 2013 |
Aslinda butun ayetler sifa veren hem de bize klavuz olan rehberimiz eger gercekten ic sesimizi duyarsak ihtiyacimiz olan o sifreleri duyabiliriz. Eskiden osmanli doneminde ya hafiz ismini asarlarmis evlere hatta ingilizler sordugunda evin sigortasi kaskosu derlermis Bir dua ogrenmistim en cok koruyan hafiz Allahdir Allah koruyanlarin en hayirlisidir Bir baska kissa ise Yusuf as Allahim bana istemeyi ve isteyebilmeyi nasip et Beni kadinlarin tuzaklarindan kurtar bu gercekten muazzam Hz musa as duasi Allahim yarattigin her hayra muhtacim Ibrahim as hasbunallahu ve nimel vekil Eyup as Allahim seytan bana dokundu ben sana ettigim duadan hic mahzun olmadim Hz Muhammad sav tevbe suresinin son ayetleri Ve insirah ferahlatir yurekleri Rahman suresi sanki anlamiz icin egitiyor Simdi rabbinizin hangi nimetlerine yalan dersiniz Fatiha fetih secde mulk hepsi birer rehber degilmi su kisacik hayatimizda
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
16 Mayıs 2017, 21:51 | Mesaj No:74 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Değerli misafirimiz fazla dinlenmiş biraz yoralım bildiğiniz üzre 11 ayın sultanı ramazan ayına sayılı günler kaldı ALLAH c.c nasip ederse kavuşacağız inşALLAH ..sorum şu ramazan ayı sizin için ne ifade eder,ramazanı nasıl değerlendirirsiniz gecesinde gündüzünde neler yaparsınız..tavsiyeleriniz varmıdır ?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
17 Mayıs 2017, 09:52 | Mesaj No:77 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
malum önümüz ramazan tatlı telaşlar başlamıştır herkesin evinde esma nurun sorduğu soru arada kaynamasın ona da cevap lütfen |
17 Mayıs 2017, 10:41 | Mesaj No:78 | |
09 Kasım 2013 | Alıntı:
hergüne bir hadis ve ayeti hayatımza geçirmek vs
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. | |
17 Mayıs 2017, 10:44 | Mesaj No:79 |
09 Kasım 2013 | Allah razı olsun canom nerden bildin su böreğini çok secdiğimi
18 Mayıs 2017, 13:06 | Mesaj No:80 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen nasıl yorumlarsın bu fotografları sayın misafirimiz... Bekliyorum yorumlarini
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (0 Üye ve 9 Misafir) | |