|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 10 Temmuz 2017 (11:29), Konuya Son Cevap : 06 Eylül 2017 (19:01). Konuya 184 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:131 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Değerli editörlerim ben akşam icin dolma sariyorum.anca yetişir ikindi çayini bir zahmet siz halledinpank/
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() | Mesaj No:132 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() ![]() ![]() ![]() Tamam çay ikram bende..sen sarmaya devam et..Sonra da bize ikram etme ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() | Mesaj No:133 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Bu hazirlik size hocam ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() | Mesaj No:134 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Şöyle bir başka pratik yönü olabilir bu yöntemin..Sizin ayiklamaniza gerek kalmadan pişerken bantlar kendini atıveriyordur. ![]() Sarma saranlarin piri Göknur editörüm görmesin şu muhabbeti...Hepimizi kovar..De hele çekilin bakayım deyip kalem den ince sarmalarini sarar..Ne iple tutturulur ne bantlar yapıştırılirga/li/p O da gelip, ben bali Japon yapıştırıcı kullanıyorum, daha sağlam tutuyor derse şaşirmayalim ![]() Ben çayı koyayım ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() | Mesaj No:135 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Bencede göknur hocam görmesin onun kdr becerikli olamamki ewet kendini saliyorda ama yinede temizlemek lazim ![]() Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]() | Mesaj No:136 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]()
sevgili arkadaşlarım esma nur ve emine kendi marifetlerini bir kenara koyup beni söylemişler sağolsunlar espirili resim için teşekkürler esma nur ![]() laf aramazda ben de yaprak sararken 404 yapıştırıcı kullanıyorum ![]() |
![]() | Mesaj No:137 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Tahmin etmisdik yoksa nasil o kdr düzgün ve sıkı olur dolmalar ![]()
![]() | Mesaj No:138 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Sarmalarınız pisedursun . .eemmmm sonra servis etceeezzz.. Pempe konseptiynan ayin üyesiynan çay keyfisiii..emoji gülücük gülücük smiley..iihiii ihiiii Buyurun midenizi bulandiracak derecede pambe masalar hazırladım size..ihiiii ihiii ![]() Yemeye bişey yok farkındayım. .ama pembelere çok özendim ya ![]() ![]() İkindi çayı için gelin bekliyorum ![]()
![]() | Mesaj No:139 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Bir pembe fincan kahve ikram.etsem kaç yıl hatırıolur acaba ![]() Meyvelerinizde burda..tamamdır dahada bişey istemwyin ![]()
![]() | Mesaj No:140 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Renk ahengi muhteşem insanin içi açilir bu dekarasyonda emeğine sağlik editörüm bende bu şekil dekorasyon yapmayi düsünuyorum 2023 de ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Ayın Üyesi Hakkında Medineweb | Medineweb | Ayın Üyesi | 5 | 09Haziran 2019 20:38 |
Medineweb'de Ayın KIymetli Üyesi | Mihrinaz | Ayın Üyesi | 110 | 20 Şubat 2018 15:57 |
'Medineweb' de Ayın Yıldız üyesi ' | su damlası | Ayın Üyesi | 118 | 07 Ekim 2017 12:29 |
"Ayın kıymetli üyesi Tıklayın )))" | su damlası | Ayın Üyesi | 94 | 30Haziran 2017 17:18 |
Ayın Kıymetli Üyesi ''Tıklayın''))))) | Mihrinaz | Ayın Üyesi | 93 | 17 Mart 2017 18:14 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|