|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 10 Temmuz 2017 (11:29), Konuya Son Cevap : 06 Eylül 2017 (19:01). Konuya 184 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Temmuz 2017, 17:18 | Mesaj No:111 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Hep birlikte,sağlıklı yaşayalım inşaAllah..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
21 Temmuz 2017, 12:43 | Mesaj No:112 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Yeni güne Bismillah, Cuma'ya kavuşturana şükürler olsun..
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
21 Temmuz 2017, 13:29 | Mesaj No:113 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Amin..Hayırlı cumalar canom..Dualarının makbul oldugu bir gün olsun inşaAllah..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
21 Temmuz 2017, 13:38 | Mesaj No:114 | |
09 Şubat 2014 | Alıntı:
Hepbirlikte bir dua edelim,buyrun.. TÜM İSLAM ALEMİ İÇİN DUA Allah’ım ümmeti gaflet uykusundan uyandır Onları ölüm uykusundan dirilt Allah’ım onların liderlerini ve yöneticilerini ıslah et Allah’ım onların ellerini hak üzeri tut Onların kalplerine senin korkunu ver Onların kalplerinden kafirlerin korkularını çıkar Onların kalplerine imanı yerleştir Allah’ım onların işlerini ıslah et Allah’ım onları islamla izzetlendir Ve islamı onlarla izzetlendir Allahım cihadı onlarla zenginleştir Ey alemlerin rabbi izzet senindir Allahım dinimizi izzetlendir Dönüş sanadır Allah’ım bize ulemamızı bereketlendir Bizi onların ilmi ile faydalandır Onların basiretlerini aç Onların derecelerini yücelt Allah’ım onlara bize karşı hakkı söylet Dinine yardım et Onlar kınayıcının kınamasından korkmasınlar Ey alemlerin Rabbi Allahım bizi Selahaddin gibi izzetli kıl Allahım bizi Hz.Ömer gibi izzetli kıl Allahım bizi Hz.Ebubekir gibi izzetli kıl Allahım bizi Hz.Osman gibi izzetli kıl Allahım bizi Hz.Ali gibi izzetli kıl Ey Alemlerin Rabbi Allahım İslamı yeryüzünün her yerine hakim kıl Dininin sancağını yücelt Kafirlerin bayrağını alçalt Allahım kafirleri rezil et Allahım muhakkak ki onlar senin dinine düşmandırlar ve senin dostlarını öldürüyorlar Onlara büyük bir lanet ile lanet et Allahım hain devleti sana şikayet ediyorum Allahım onların liderlerini sana şikayet ediyorum Allahım onlar azdılar ve kibirlendiler Kardeşlerimizi katlettiler Kız kardeşlerimize kötülük yaptılar Çocuklarımıza şer bulaştırdılar Bizlere mescidi aksayı men ettiler Allahım onları sana havale ediyorum Allahım domuzları ve maymunları sana havale ediyorum Allahım bize şaşılacak kudretini göster Allahım mescidi haramda ve mescidi nebevide nasıl namaz kılıyor isek bizleri mescidi aksada da iki rekat namazla rızıklandır Yahudilere rağmen bunu bize nasib et Ey alemlerin rabbi Allahım kitabını yaşamayı nasib et Allahım kardeşlerimize yeryüzünün her yerinde yardım et Cihad bayrağını yücelt Dinini zenginleştir İzzet senindir Ey alemlerin rabbi Allahım bizi filistinde bir araya topla Ey alemlerin Rabbi Allahım bizi ateşten koru Ey alemlerin Rabbi Allahım sen şüphesiz celalin ile yakın semaya inersin Ve isteyen varmı ona vereyim dersin Affedilmeyi isteyen var mı? Affedeyim dersin Allahım bütün günahlarımızdan sana istiğfar ediyoruz Allahım sana tevbe üzerine söz veriyoruz Allahım sana istikamet üzerine söz veriyoruz Allahım sana ihlas üzerine söz veriyoruz Ey alemlerin sahibi Allahım senden rızanı ve cenneti istiyoruz Ey alemlerin Rabbi Allahım kitabımızı bize sağımızdan vererek bizi rahatlat Ey alemlerin rabbi Allahım senin nurlu yüzünle bizleri karanlıklardan aydınlığa çıkarmanı isteriz Senin nurlu yüzüne bakarak rızıklanmayı isteriz Ey alemlerin rabbi Ey yaratan Allahım Ey alemlerin sahibi Ey göğün ve yerin Rabbi ve onlara merhamet eden Allahım Eğer sen bize azab edersen buna güç yetirensin Eğer sen bize merhamet edersen şüphesiz sen mağfiret edicisin Ey alemlerin Rabbi Allahım bu duamıza icabet ancak sendendir Sen izzetlisin ve her türlü noksan sıfattan münezzehsin Bütün nebilere selam olsun ham alemlerin rabbine ya Rabbi dualarımıza icabet et
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
23 Temmuz 2017, 20:54 | Mesaj No:115 |
09 Şubat 2014 |
Temmuz ayının bitmesine az kaldı, misafirinizi unuttunuz mu gidersem gelmem bir daha
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
23 Temmuz 2017, 22:06 | Mesaj No:116 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Unuturmuyuz hiç...nasilsin bakalım kıymetli üyemiz.. Guzel bir hafta sonu ve pazar olmuştur inşallah senin için
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
24 Temmuz 2017, 00:00 | Mesaj No:117 | |
09 Şubat 2014 | Alıntı:
Çok şükür Mihrinaz hocam, haftasonunun iyi olmasını ümit ediyorum,unutmadığınızı biliyordum latife ettim sadece:klp: son haftaya girince bir kez daha görüşelim ,bir daha bu fırsat bulunmaz çünkü.
24 Temmuz 2017, 19:21 | Mesaj No:118 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Senden de isteyelim kıymetlimissss. En yakınındaki kitabın 100. Sayfasının 10. Cümlesinı paylasmani istiyoruz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
24 Temmuz 2017, 21:13 | Mesaj No:119 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Nurşen hocam hyridir bir yeremi gidiyorsunuz?) benim size bir sorum.olacak..Ülkemizde satilan istemesekde hayatimizin bir parçasi olmuş israil ürünleri boykotu hakkinda ne düsünuyorsunuz ? Boykot konusunda nasil başariya ulaşabiliriz?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
25 Temmuz 2017, 00:15 | Mesaj No:120 | |
09 Şubat 2014 | Alıntı:
İsrail mallarını yıllardır almamak için dikkat ediyorum. Evet kendimizce bir şeylerin mücadelesini veriyoruz , fakat ne kadar başarılıyız, o da malum..Marketlerden İsrail malları kaldırılsa herhalde raflar tamamıyle boşalır.. O derece kendi malımız gibi sahiplenmiş ve mübtelası olmuşuz. Öncelikle bu malların ülkemize girişinin engellenmesi gerekiyor. Bu da diplomasi krizi demektir. Bize göre hiç önemli değil, onların mallarını almayıp kullanmasak da olur. Tabii Devlet-i diyar ilişkileri bu kadar basit değil, onun da farkındayız. Alemlerin Rabbi Kur'an'ı Kerim'de şöyle buyurmuştur '' İnananlar başarmak için topluca direnin, birlik olun, Allah'ı dinleyin'' (Al-i İmran) Arz -talep azalırsa İsrail mallarının ülkemizde satışı da azalacaktır. Millet olarak elimizden gelen boykotu yapalım, yeter ki Müslüman kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bu yoldan da göstermiş olalım. Allah'ü Teala bütün Müslümanları birlik, beraberlik içinde güçlü ve kuvvetli eylesin..
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |