|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 02 Ocak 2018 (08:54), Konuya Son Cevap : 20 Şubat 2018 (15:57). Konuya 110 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Şubat 2018, 11:54 | Mesaj No:101 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Tevazu göstermişsin Sükutu'm. En Sempatik Üyesi ... Sükutu-Ezber ga/li/p En Popüleri............... Sükutu-Ezber Sempatik ve Popülere çok yakıştığını düşünerek fikrimi beyan ettim..:klp:
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
18 Şubat 2018, 12:07 | Mesaj No:102 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Cevablar için çok çok teşekkür ederim can dediğim... Rabbim hèr daim yar ve yardımcın olsun.. Gökler sevgiyle dönerler, Yıldızlar sevgi sayesinde yerlerinde durabilirler. Tıpkı kalbimizdeki sevgi yıldızları gibi... Bu yüzden dış yerine içi, suret yerine ruhu sevmek gerekir. Hayat ancak sevgiyle tatlıdır ve sevgilisiz dünyada hayat sürmek beyhudedir. İskender Pala
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
18 Şubat 2018, 13:15 | Mesaj No:103 | ||
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Alıntı:
Alıntı:
aslında biraz daha dikkat etseydim konulara insanlara daha çok yorumumun olurdu bazen uzak kaldığım için çok fikir beyan edemedim başka zamana inşallah dikkat edersem inşallah daha çok uğrarsam bu güzel foruma görüşlerim daha çok olur,, | ||
18 Şubat 2018, 13:18 | Mesaj No:104 |
08 Nisan 2014 |
bu arada ben baharın üyesi,yazı üyesi yılın üyesine doğru mu gidiyorum,,:-) arada uğrar sohbet ederiz artık burada,,:-) |
18 Şubat 2018, 16:03 | Mesaj No:105 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Neden olmasın Sayın Sükutu'm bir yıl boyunca devam ederiz yeter ki sen iste, biz de memnun oluruz seninle sohbet etmekten ..
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
19 Şubat 2018, 11:50 | Mesaj No:106 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Bu ay bizimle olduğun için ,çok çok teşekkür ederiz can dediğim.. O güzel yüzün hiç solmasın, Ellerin cennet gülü dersin, Allah her daim yar ve yardımcın olsun Dua; Kayıp bir ruh Karışık bir akıl Ve; Kırık bir kalp için devadır… Yine bir gün, Yine huzurun eşiğinde , Yine sevdiklerinle buluşmak dilegi ile .. Huzurlu ve mutlu kal...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
19 Şubat 2018, 16:36 | Mesaj No:107 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Misafir on kısmetle gelir, birini yer dokuzunu bırakır, derdi rahmetli babaannem... Bol muhabbet samimiyet samimi niyet ve daha bir sürü güzellik bıraktın bize.. Hoş edemediysek, ev sahipliğinde kusur eylesiysek affola...Biz Sükutu severiz.Allah daha çok sevsin... Rabbim şaşırtmasın doğru yoldan doğru insanlardan ayırmasın... Hoşça bak zatına Gel senle yaylanın çimenine çıkıp iki saat oturalım şöyle Karadeniz esintili gaydalı gaydalı şu türküyle yolcu edeyim seni [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Şubat 2018, 22:17 | Mesaj No:108 | |
08 Nisan 2014 | Alıntı:
Rabbim karşına hep Rabbimizin sevdiği seninde Allah için arzu ettiğin insanlar çıkarsın karşına inşallah, ben de öyle memnunum senden sizlerden edidim her daim hayırla hayırda hayırla kalalım hep beraber inşallah | |
19 Şubat 2018, 22:23 | Mesaj No:109 | |
08 Nisan 2014 | Alıntı:
Rabbim razı olsun senden inşallah mübarek bana ettiğin o güzel anlamlı duygu yüklü sözlerin için çok teşekkür ediyorum Rabbim kat kat fazlasını nasip etsin sana ve forumdakilere inşallah iyiki buraya gelmişim sizleri tanımışım dualarına amin amin amin sonsuz kere amin inşallah hep beraber inşallah hep beraber cennet gülleri derleyelim inşallah mübarek :-) | |
19 Şubat 2018, 22:40 | Mesaj No:110 | |
08 Nisan 2014 | Alıntı:
inşallah katmışımdır çok aktif olamasam da inşallah bereketli olurum peşimden gelenler için teşekkürler sayın yöneticim hoş buldum sohbetleri hoş gördüm memnun oldum Rabbim de hem senden hem forumdaki değerli üyelerden memnun olsun inşallah duana yürekten amin amin amin amin inşallah ,,kusurluk hiç bir şey yok çok çok teşekkür sayın yöneticim memnunum ben son cümlen çok duygusal oldu ya vedalaşmak gibi oldu ben duygusal bir insanım duygulandım bak,,:-) bende de Allah için değerlisin Rabbim de seni sevsin inşallah hep güzellikleri hayırla hayırlarda hayırla hep beraber kalalım inşallah Rabbim nasip etsin daha uzun ve güzel yıllarca kalalım bu forumda hayırla inşallah | |
Konuyu Toplam 11 Kişi okuyor. (0 Üye ve 11 Misafir) | |