|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 12 Kasım 2018 (11:19), Konuya Son Cevap : 15 Aralık 2018 (00:03). Konuya 40 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Aralık 2018, 14:39 | Mesaj No:31 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Pazartesi yorgunluğunuzu alacak bir manzara ve ikindi çayı sofrası ikram edelim size.)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
10 Aralık 2018, 18:02 | Mesaj No:32 | |
Alıntı:
Sevdiklerimin yanında dinleniyorum ben eger bir gün çok bunalırsam daglara giderim herhalde 😄 dagların arkasında bahar var umut var. Ben çok sabırlı bir insanım ama zamanla o eksiler malesef artıları götürüyor bu huyumuda sevmiyorum tekrar toparlayamıyorum😊 pes etmek benim kitabımda yoktur Allahın izniniyle direnir sabr ederim özellikle hizmet hususunda. Tek korkum imanım onu kaybetmek saglamca emaneti teslim etsem yeterli dünyalık beklentim yok. Ezgi marşlar ve türkü dinlerim 😄forumda mutlu eden ve üzen şey aynı yaklaşık iki ay önce bir abi vefat etmişti onun için hatim toplamıştınız vefanızdan dolayı çok mutlu oldum abi içinde üzülmüştüm. Forum sitesini begeniyorum içinde ne ararsak bulunuyor yada benim ilgimi çeken şeyler buraya toplanmış emegi geçen herkesden Allah razı olsun Rabbim emeginizi zayı etmesin tekrar çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için allaha emanet olun 😄 | ||
10 Aralık 2018, 18:05 | Mesaj No:33 |
| |
11 Aralık 2018, 00:25 | Mesaj No:34 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 |
Allah cennetine koysun ve sevdiklerinle Firdevs cennetlerinde konaklatsin kardeşim. Çevremde tanıdığım en fedakar ve bu yolda bitmez tükenmez bir enerjiye sahipsin. Mevlam ihlasini asla zedelemeden istikrar ve istikamet üzere eylesin
|
11 Aralık 2018, 00:50 | Mesaj No:35 |
Amin Hocam allah razı olsun cümlemizi fırdevsine varis kılsın
| |
13 Aralık 2018, 23:01 | Mesaj No:36 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Daha öncesinden sitemizden tanıdığım yazarımızla tamamen tevafuken sosyal medyada karşılaştım hemen iletişime geçmiştim. Davetimize icabet etti bütün kibarlığıyla...Birkaç şiirini Paylaştıktan sonra ara verdi. O kısacık süre zarfında hastalandığını ve Hakkın rahmetine kavuştuğunu öğrendik..Helallik alabilmiş olmam en büyük tesellim oldu... Vesilenizle dualarımıza katmış olduk. Allah rahmet eylesin... Allah razı olsun
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
13 Aralık 2018, 23:20 | Mesaj No:37 | |
Alıntı:
| ||
14 Aralık 2018, 20:20 | Mesaj No:38 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Selamün Alayküm... Bir ay boyunca bizimle oldun ,sorularımıza cevablar verdin ...Allah razı olsun... Bir kusur ettiysek affola Bizlerde seni ağırlamaktan hoşnut olduk...Teşekkür ederiz.. Bundan sonraki hayatında da başarılar dilerim.. Allah her daim yar ve yardımcın olsun.. Yine bir gün ,,yine yeniden misafir olman dileği ile inşaAllah .. Slm ve dua ile.....
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
14 Aralık 2018, 22:49 | Mesaj No:39 | |
Alıntı:
😄 | ||
14 Aralık 2018, 23:33 | Mesaj No:40 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Amin Amin inşaAllah... Belki bir gün gelirde medineweb ailesi adı altında bir yerde buluşup sohbet etmeye nail oluruz...Abdulmelik hocam duyarda ma/hcup000/ toplar hepimizi Kim bilir .... Kısmet herşey ... Burda toplanıp güzel dostluklara imza atmışız ya onada şükür Tekrar teşekkür ederim ... Slm ve dua ile...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (0 Üye ve 7 Misafir) | |