|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 31 Aralık 2018 (13:31), Konuya Son Cevap : 01 Şubat 2019 (21:31). Konuya 63 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Aralık 2018, 13:31 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | "Ocak ayı üyemiz //" ibrahim73" //..." "Ocak ayı üyemiz //" ibrahim73" //..." Selamün Aleyküm "medineweb"Ailesi... _____//Bu ay" ibrahim73 " üyemizi ağırlıcaz ... ______// Güzel bir ay geçmesi dileği ile inşaAllah... ______ // İnsanın düşünenleri olmalı; Merak edenleri, Hesapsız kitapsız değer verenleri, Uzakta olunca özleyenleri, Sesini duyunca sevinenleri olmalı… Duâlarına katanları , Kapısı, sofrası, gönlü hep açık olanları… _____// ve bizlerde seviniyoruz seninle geçecek ,dolu,dolu bir ay için .. Kolay gelsin... ___:klp:___:klp:___:klp:___
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 283 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 2947 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 179 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 216 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 213 | 16 Mart 2024 15:39 |
31 Aralık 2018, 13:52 | Mesaj No:2 |
18 Aralık 2010 | Ne Güzeldir! Dostların gönül namelerini dinlemek.. Ve o namelerde kendini bulmak.. Ve her nameye amin diyerek ortak olmak.. Uzakta olsakta her an onları düşünmek… Allaha her yakarışta onlarıda duana katmak… Her aglayışta Ya Rabbi dostlarımıda unutma diyebilmek… Ve dostlarında dualarını kalbinde hissetmek ve o dost‘a kalbden dua etmek… Her güzelligi onlar için dilemek.... ____"ibrahim73" kim dir ? Tanıyalım bizler de ...___ _____kırmadan _____yormadan _____usandırmadan _____özele kaçmadan ______soru sorabiliriz arkadaşlar... ____^^____ ____//////___
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
31 Aralık 2018, 13:57 | Mesaj No:3 | |
Alıntı:
__________________ | ||
31 Aralık 2018, 14:12 | Mesaj No:4 |
18 Aralık 2010 | ve Aleyküm selam... Ne güzel yerinde olmuş seni yeni günde yeni yılda ağırlamamız .. Sağlık,mutluluk herkeze insaAllah diyelim.. Kimdir "ibrahim73" ? Tanıyalım o zaman Kendince
31 Aralık 2018, 16:29 | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
hOŞGELDİNİZ SAYIN MİSAFİRİMİZ..HAYIRLI OLSUN. Seneyeden itibaren bir ay boyunca bizimlesiniz=) Kıdemli üyelerimizdensiniz sizde. Hayırlı forumlar diliyoruz.. Bu arada Su damlası editim misafir ağırlamalarında her zmaan çok zarif..Ellerine sağlık editim.. Misafirimizle hayrılı sohbetler diliyorum bütün forum ailesine
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
31 Aralık 2018, 16:56 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
İbrahim Hocam misafirliğiniz hayırlı olsun. İlahiyat ve İlitam yolculuğunuzdan bahsetmenizide isterim. Sizi kendine örnek alıp bu yolda ilerlemek isteyenlere yardımınız olacaktır Uzun zaman sonra tekrar sizi Medineweb ailesinde görmektende mutluluk duyuyoruz Tekrar hoşgeldiniz.
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
01 Ocak 2019, 19:50 | Mesaj No:7 |
18 Aralık 2010 | canınız sıkılmasın diye bi ugrayayım dedim sayfaya ..😊 Baktım hareket yok ,biraz tebessüm edelim... Boş durmak yok 😊 medineweb üyelerinden bu özellikler kimlere ait sizce En İyi Nicki En İyi imzası En İyi Avatarı En Aktif Üyesi En Yenilikçisi En İyi Çıkış Yapanı En Sabırlısı En Gizemlisi En Yardımseveri En Kırılganı En Delidolusu En Kibarı En Sempatik Üyesi En Popüleri En Çok Konuşanı En Karizmatik Üyesi En Fanatiği En Komik Üyesi En Neşelisi En Somurtkanı En Ciddi Üyesi En Sakini En Suskun Üyesi En Duygusalı En Melek Üyesi En Cadi Üyesi En Çok Güvendiğiniz En Sevdiğiniz Üyesi Yorumlarını En Beğendiğiniz..
01 Ocak 2019, 20:17 | Mesaj No:8 | |
Alıntı:
Ben ibrahim akdemir aslen şehri nuh luyum şırnak merkeze bagli bi köyde yaklasik 5 yildir diyanet isleri başkanlığında imam hatip görevini yapmaktayim 28 yaşındayim 6 yillik arapca sarf nahif basta olmak uzere arapca dersleri gördüm imam lik meslegini çok seviyorum. Unuttuğum yada anlatamadigim bisey varsa sorabilirsiniz
__________________ | ||
01 Ocak 2019, 20:25 | Mesaj No:9 | |
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Memnun olduk efendim ..unuttuğunuz bir şey yok .. İşinizde ,görevinizde başarılar dilerim.. Rabbim ilminizi artırsın... Allah yar ve yardımcınız olsun her daim... Teşekkür ederiz cvb için... Biz burdayız ... Bi çay
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
01 Ocak 2019, 20:27 | Mesaj No:10 | |
Alıntı:
__________________ | ||
Konuyu Toplam 12 Kişi okuyor. (0 Üye ve 12 Misafir) | |