|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 04 Şubat 2019 (10:46), Konuya Son Cevap : 02 Mart 2019 (19:02). Konuya 36 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Şubat 2019, 10:46 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ~Şubat Ayı ~Misafirimiz ~Filistin~/medineweb~ ~Şubat Ayı ~Misafirimiz ~Filistin~/medineweb~ Selamün Aleyküm medineweb Ailesi... _______Bu ay sevgili "Filistin"kardeşimizi ağırlıcaz inşaAllah... _______Güzel bir ay geçirmemiz dileği ile ... _______özele kaçmadan sorularınızı sorabilirsiniz... ______Tanıyalım "Filistin" kimdir ?....
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 278 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 2897 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 177 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 214 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 212 | 16 Mart 2024 15:39 |
04 Şubat 2019, 14:54 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Aleyküm selam editim...Ülkemde havalar güzel..Kafalar başka güzel...Medineweb de herşey Güzel...Güzel misafir ağırlarız bizde Hoşgeldiniz hayırlı olsun medineweb misafirliğiniz @Filistin Medineweb büyüğümüzsünüz..Kuruluş dönemi medineweb yorumlarını almak isteriz sizden..Aaa ahhh nerde o eski medinewebliler dermisiniz acaba.)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
04 Şubat 2019, 15:31 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Misafirliğiniz hayırlı ve mübarek olsun Foruma arada bir uğrayıp, konulara yorum yapan üyemizi elbette tanımak isteriz.
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
04 Şubat 2019, 15:59 | Mesaj No:4 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Hayırlı olsun Filistin kardeşimize konukluğu,, inşallah hayırlı hoş güzel bol muhabbetli bir ay olur,, kolay gelsin inşallah,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
04 Şubat 2019, 22:40 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 680 Üyelik T.:
25 Aralık 2007 |
Aleyküm Selam Medine web Ailesi doğrusu beklemiyordum bu sürprizi. Hoş gönüllerinize hoşgörü ailesine selam sevgi saygı ile. yarıyıl tatil bitti Okullar başladı fazla katılım sağlayamıyorsam da imkanları zorlarız inşallah. Üyeliğimiz Medine web ile yaşıttır. Uzun bir zaman sessiz sakin öğrencilik yaptım. Buranın ilk ilahiyat ve ilitam mezunlarındanım. Eğitim fakültesi mezunuyum. Tesettür konusunda sıkıntılar nedeniyle MEB'i bırakmıştım. Diyanette çalışmak için lazım olan diploma ilahiyatı burada mezun olabildim. Mezuniyetten sonra bir süre diyanette kuran kurslarında çalıştım. Tekrar eski mesleğim MEB İHL'de meslek dersleri öğretmenliğine geri döndüm. Filistin kimdir? Bir çocuk annesi. Ailesi ile yaşıyor. Sizleri Medine web Ailesini seviyor. Burası sanaldaki evim okulum öğretmenim. İmkânsızlıklarla mücadele ederken "imkan var yeter ki iste" diyen ve haklı çıkan öğretmenim Medine web .en zor zamanlarımda hayatta tutunmamı sağlayan buna vesile olan Medine web sitesini kurucularını emektarlarını emeklilerini çalışanlarını ve yönetimini sevgiyle saygıyla alkışlıyorum |
04 Şubat 2019, 23:56 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Misafirliginiz hayırlı olsun kardeşim.MasaAllah barekAllah Allah kolaylık versin. Ilim yolculugumuzu hayirlisi ile bitirmeyi rabbim Bizede nasip etsin.
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
06 Şubat 2019, 02:42 | Mesaj No:8 | |
Durumu: Medine No : 680 Üyelik T.:
25 Aralık 2007 | Alıntı:
Geçmişte Medine web bir ekol/Okul desen yeridir. Çok hareketli idi. İlmi çalışmalar kaliteli abiler ablalar bir bir yok oldu. Abdülhamid abi vardı Muhteşem çalışmaları vardı Allah rahmet eylesin. Yitik Sevda vardı Alim oğlu vardı İslamoğlu soyadlı iki abla vardı. Bedia Hoca vardı. Baş editör kamer hoca vardı zamanlarda kendi tabiri ile deli ferdi diye bir Baş editör vardı beni iki kez banlamıştıyeni üyelik alıp geldiğimde itiraz etmiştim gelsem sülaleni banlarım demişti ali vardı keçe kürde fazilet hoca vardı Kürt mücahide vardı. Sevginin bedeli vardı ihsan eliaçık edip yüksel sibel erslan haluk gümüştabak kimler yoktu ki.o dönemde forumda Kürt istilası vardı desek yeridir.o kadar kaliteli sohbetler araştırmalar analizler tartışmalar oluyordu ki kopamıyorduk buradan. Bu tartışmalar günlerce sürerdi sonunda Abdülmelik hoca gelip katliam yapardı kaç tane nikimi banladı unuttum) bu nikim suya sabuna dokunmayan sessiz bir öğrenci olduğundan kurtuldu Medine web muhtarı ecrin vardı. Tanıdığım en acımasız yönetici idi Esmanur abla vardı başeditör çok ağır bir hanım efendi idi. Yeni üyelere tavsiyem forumun geçmişini bir araştırsınlar neler var neler.facebook Medine webin eline su dökemezdi o demlerde.şu sıralar çok sessizleşti. Özledim eski Medine web üyelerini.neredeler acaba? | |
06 Şubat 2019, 03:55 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Misafirliğiniz hayırlı olsun, sizin dediğiniz dönemlerde bende buradaydım cidden adrenalin dolu bir forumdu, sosyal medyalar yayıldı ve daha bir hoş geldi insanlara, sizin diğer nickleriniz neydi bilmek isteriz eskilerden kimse kalmadı çünkü
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
06 Şubat 2019, 08:43 | Mesaj No:10 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Anlamam diyen de, ne işim olur oralarda diyen de kelamını bu alanlar üzerinden anlatıyorlar artık. Yapacak bişey yok... Forum geçmişi zengin fikir münazaralarına sahip...Sessizde olsa forum saklnliği sükunetini seviyoruz...Diğer alanlarda ağzı olan konuşuyor..Kuralı olmayan, boş dolu herşeyi savur, söv alanları.. Asıl medinewebliler bütün bunlara rağmen yanımızda olanlar Bizimle beraber olduğunuz için Çözümü öğrencilikte bulmuşsunuz şahane .) Medinewebde Öğrenciyseniz dokunulmazsınız Öğrenci adamın öyle akımlar düşünceler fikirlerle işi olmaz .) Gelir sakin sakin özetini çalışır gider)) Medinewebde uzun ömürlü olur.)) Allah evladınızı size ve İslama bağışlasın.Salih evlat eylesin..Görevde muvaffakiyet nasibeylesin... Medinewebin olmazsa olmaz kalasik soruları elbette var. Haricinde Sizi bunaltacak sorular sormak değil hasbihal etmektir maksadımız..Heleki forum şanlı döneminin derin sayfalarından banlana çıka gelmişsiniz, yormayız sizi=)) Ama o dönemleride sizden dinlemekten büyük mutluluk duyarız..Nerdeler acaba dedikleriniz belki misafir olarak bakıyorlardır, Arada da olsa girip kim var kim yok haber alıyorlardır. Yani medinewebden kopulmuyor orası muhakkak.. Hayırlı forumlar....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |