![]() |
~Nisan Ayı /Ayın üyesi "Erol71"/medineweb ~ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Selamün Aleyküm medineweb Ailesi... Bu ay misafirimiz "Erol71"(songül ablamız) Size özel tahsis edilmiş bu alanda gönlünüzce, dilediğinizce paylaşım yapacağınız keyifli bir ay ve forumlar diliyorum... İstediğinizi sayfanıza taşıyabilir, aktif paylaşım yapabilirsiniz..., Sevgi, saygı, kardeşlik, hoşgörü, insan olmanın öncelendiği sitemizde keyifli paylaşımlar diliyorum..Hem bu aileye hem de ayın üyesi konukluğumuza Hoşgeldiniz... PAYLAŞIMLARINIZ DAİM OLSUN... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayırlı olsun misafirliğiniz iyi dileklerimi sunarken ,misafirimize özele kaçmadan sorularınızı sorabilirsiniz... Hoşgeldiniz tekrar cicekver trkym trkym trkym |
Bazı insanlar vardır; Kandil gibidirler.Yolunuzu hep aydınlatırlar. Problem değil çözüm olurlar.İsmi aklınıza geldiğinde yüzünüzde aydınlık,gönlünüzde ferahlık olurlar. Gözü kamaştırmayan ama her daim aydınlık olan kandildir onlar. İşte öyle birisi... Medineweb'in bizlere tanıştırdığı ve kardeş ettiği güzel insan. Her ilahiyat okuyan öğrencinin süper kahramanıdır o... Bir sayfa özet hazırlayıp " Aman bunu ben hazırladım, hani ismim yok, resmim yok " deyip babasbağıranlara inat; kendi elyazısıyla hazırladığı meşakkatlli bütün ilahiyat ders özetlerini sadece Allah rızasını önceleyerek; kendisine faydalı olanı, sadakai cariye olarak herkesle paylaşan, önplanda olmayı sevmeyen, kompleksiz biri. Allah çalışmalarının emeklerinin ecrini versin.İki dünyada aziz eylesin seni... Medineweb de çok aktif görmesekte, haftanın ayın üyesi olan sadık, vefalı emektar kardeşlerimizi, dostlarımızı sizlerinde tanımasını arzu ediyoruz.. Kendisi sosyal medyanın diğer alanlarında ve Hayır çarşımıza da tam destek. /cic/ek/ Songül ablamız medinewebe,ailene, ilk göz ağrına hoş geldin sefalar getirdin. Ben pek anlatamamış olabilirim seni.)))İstersen sen anlat seni mayıs ayına kadar cicekver Bu güzel kandil gününde Rabbim gönüllerimizi feraha çıkarsın. Sıratı müstakimden ayırmasın. Birbirini Allah için seven kalpleri arşın altında gölgelendirsin inşallah... Forum senin ablam/cic/ek/ Fiemanillah. .. |
Aleykümselam forumun temel taşlarından biri olan songül kardeşimi ayın üyesi olarak görmek çok güzel tebrikler hayırlı olsun 🌹 çok yoğunsun biliyoruz ama seni bir ay aktif olarak göreceğimizi umuyoruz /cic/ek/ |
Songül hocam hoşgeldin. Ayın üyeliğin mübarek olsun Medineweb'e emeğin o kadar çok ki hakkın ödenmez Bir ay bizimle birlikte olacağın için mutluyum iyi ki buradasın hocam , sefalar getirdin.klpp//cic/ek/:klp: |
Selamun aleyküm.Kandilimiz mübarek olsun inşallah.Rabbim gonlumuzden gecenleri hakkimizda hayirli eylesin inşallah. Hoşbuldum. |
Alıntı:
Hoşgeldıniz tekrar..c* Özele kaçmadan tanıyabilirmiyiz songül yani erol71 kimdir? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ablam önlisanstan sonra neler yaptın?Biz seni en son orada bıraktık.)) Diyanette, meb de ayrı ayrı görev yaptınmı? Hangisini tavsiye edersin?Sen hangi alanda daha rahat çalıştın? Her anneye ilahiyat okumalarını tavsiye ediyormusun? İkramlık soruların da gelecek. Öncesinde antreman soruları olsun bunlar.)) |
Alıntı:
Yaklasik 3 yil kis ve yaz dönemi gorev yaptim.Bir süre de MEB de gecici ogretmenlik yaptım. Kpss ve dhbt sinavlarina girdim.Bir kac kez sözleşme mulakatlarina girdim. Atanmak kismet olmadı. 2 yıldır eşimle birlikte çalışıyorum. Diyanette mi meb mi sorusuna cevabim..kadinlarla calismayi sevmeme ragmen meb diyorum.Meb daha seviyeli. Hocalik ta Ögretmenlikte gönül işi bence.Muhatabiniz insan.ve sizden manevi anlamda aşırı beklentisi olan bir kitle.Para kazanma hevesinde olan kişilerin bu mesleği hakkiyla yerine getirebilmelerinin cok zor oldugu kanaatindeyim. Her anneye ilahiyat okumasini tabiki tavsiye ederim.Hedefi meslek sahibi olsun ya da olmasın farketmez. |
En İyi Nicki En İyi imzası En İyi Avatarı En Aktif Üyesi En Yenilikçisi En İyi Çıkış Yapanı En Sabırlısı En Gizemlisi En Yardımseveri En Kırılganı En Delidolusu En Kibarı En Sempatik Üyesi En Popüleri En Çok Konuşanı En Karizmatik Üyesi En Fanatiği En Komik Üyesi En Neşelisi En Somurtkanı En Ciddi Üyesi En Sakini En Suskun Üyesi En Duygusalı En Melek Üyesi En Cadi Üyesi En Çok Güvendiğiniz En Sevdiğiniz Üyesi Yorumlarını En Beğendiğiniz.. Birde sizin kaleminizden alalım 😊 |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim .. Cevaplarda iç açıçıýdı ,güzel temennilerin içinde ayrıca tesekkür ederim..c*c*c* cy cy Bi çay cicekveralmazmıydın.. |
Allah razi olsun hocamizdan notlarindan cok istifade ettik bi yerlere geldiysek uzerimizde haklari vardir rabbim hayirli muratlarini ihsan eylesin |
İkramlık sorular geliyor )))) insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? kolay gelsin... (: |
[QUOTE=su damlası;426138]Teşekkür ederim .. Cevaplarda iç açıçıýdı ,güzel temennilerin içinde ayrıca tesekkür ederim..c*c*c* cy cy Bi çay cicekveralmazmıydın..[/QUOTE Rica ederim.c* Çay cok güzel görünüyor.Tabiki alırım.Ama biraz gec kaldim sanırım. Şimdi bayatlamıstır.Taze varsa alayım. :):) |
Alıntı:
|
Sorulariniza en kisa zamanda cevap verecegim insallah. Mihrinazdan kacarken su damlasina tutuldum.düssünceli000 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gönlü güzelim, çay yoksa şöyle bol köpüklü kahve yaptım ..karşılıklı içelim ..sohbet edelim ..olmazsa olmazı bu sorular da 😊yapacak bir şey yok ..kahveni yudumlarken cevaplarsın canısı ..Anlamazsın bile .. Dedi demedi deme 😍soru soran can olunca ,cvb larda candan olur 😘 kolay gelsin bitanem... 🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 |
Alıntı:
Mayıs ayına kadar gönlünce çöz soruları hyyyyy Su damlası edim mesajı almışsın aman sorular kadar çayı kahveyi tatlısını eksik etmeyin ablamın.)) |
En çok konuşanıda cadısıda deliside fanatiği de Mihrinaz gülümseyen000 Ben böyle değildim. Beni bu hale getiren "gelmeyen, misafir takılan, suskun üyeler utansın" Ağzı-Açık000 |
Alıntı:
Mihrinazın kaba tavırlarından sonra bu sözlerin çok iyi geldi su damlası.c* Çok teşekkür ederim kibar sözlerin için:klp: |
Alıntı:
|
Geri kalanını sonra cevaplasam bana kızmazssın değil mi su damlası. İkram ettiğin kahve bitti.eee bu u şekilde nasıl cevaplayayımma/hcup000/ |
Alıntı:
Soruya cevaba da ikram ada karışmıyorum su damlasıyla halledinklpp/ Bana kalırsa Su verir çıkarım/cic/ek/ Forum senin klpp/ |
Misafirimize ikindi kahvesi ikram edelim. Fakat köpüklü olan misafirimizin şimdiden söyleyeyim. Kahve pişirirken bir tanesi köpüklü diğerleri köpüksüz oluyor malesef :) kahve pişirirken birkaç cezve kullanıyorum köpükleri yakalayabilmek için. Kahve makinalarında bile denedim aynı sonuç .. afrn* Afiyet olsun ...cicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Alıntı:
kahve için buzdolabındaki suyu dene istersen. köpük benim içinde sorundu. Ama artık her fincan köpüklü oluyor esmanurun kahve tarifi de süper |
Mihrinaz nerdesin .kurtar beni. Su damlasının ikramlık sorularıymış güya bunlar.Başka bir şey istemiyorum. ikramımı aldım.ikramlık buysa gerisini düşünemiyorumpank/ |
Alıntı:
Eh bi su damlası kadar olamasada herhalde yani yerim ayrı Ağzı-Açık000Nazım felaket geçer bilmemmisfhfgshsfhsgh Su damlası soruları parça parça gönder bari.Yoksa Songül abla forumu ateşe verecekte/sli/m |
Alıntı:
Alıntı:
Ayy biraz daha iltifat edebilirim yani klpp/ Bir kere mihrinaz benden candandır ,yeri her zaman belli ,can ve candan ötesi /cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. çıtır pogaçalarımı kaptım da geldim canom hyyyyy Çaylar da gelir artık gülümseyen000 Yüreği güzelim buyur sogutmadan yiyebilirsin /cic/ek/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
İşin uzmanları püf noktalarını verdiler. Hepsini dene sonucu paylaş bizimlesfhfgshsfhsgh Makineler köpük işinde uzmanlar ama bizim uzmanları dinle senga/li/p Bende kahveyi yoğun, sade tercih ettiğimden bir fincan için bir tatlı kaşığı tepeleme kahve koyuyorum.Kahveyi bol tut. Telvesini yemekte güzel oluyorgülümseyen000 Kaç fincan yapacaksan bol köpük garantili.. Evet nurşen hocam, bu ay bol bol kahve içeceği benziyoruz Songül abla ve sen sayesinde. Denemeleri alalım/cic/ek/ |
Ayın misafiri için sofraları kurdum. Çayı demledim. .Gittim evin önündeki çalılık dikenlik tarlanın içinden dikenlere takıla, sızlana, yuvarlana, etraftaki şaşkın bakışlara rağmen sapsarı bu çiçekleri topladım...Yinede yaranamıyorum arkadaş[emoji6][emoji1] Ben sofrayı kurdum. Su damlası da ince cümleler kursun[emoji108]. Ben anlamıyorum o işten[emoji4] Yönetimle beraber Burda kim varsa bekleriz kahvaltı etmeye haydin acıktım./cic/ek/cy/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu ay mutfaktan çıkmıyorum[emoji6]Biraz masraflı oldun ablam ama napalım iyi ağırlayalım seni. Bak kahve var[emoji477].Pasta var[emoji513]...Lokum var[emoji497].Çiçek var[emoji254][emoji253]..Ama en sevdiğin kitap defter bide kalem var[emoji432][emoji433][emoji422] "En son okuduğun veya şu anda elinde okuduğun kitabı merak ettim...İçinden sevdiğin pasajları paylaşmanı istesem" [emoji4]Seni etkileyen satırları... Kahve bitince paylaş hadi soğudu [emoji1] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
En son hadislerin sihhatiyle alakali iki makale okuyup ozet cikardim. Bugün Hz.Aise nin hayatini anlatan bir kitap aldim.Yarin ona baslayacagim inşallah. |
Alıntı:
|
SAAT: 20:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.