|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 12 Ağustos 2015 (20:09), Konuya Son Cevap : 16 Mayıs 2016 (20:03). Konuya 23 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Ağustos 2015, 21:14 | Mesaj No:11 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:)))))
paragrafa göre hareket edince belkide bu renkler ilk insanın aklına geliyordur..ilk gün mavi,sonra sarıya dönüyor,sonra parlak kırmızı,sonra siyah ..diye devam edince 5. gün belliki akla gelecek ilk renkler bunlar ...sizin kişiliğinizi başka bi teste bırakıyorum nurşen
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
12 Ağustos 2015, 21:40 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:)))))
beyaz aklıma gelmişti oda nasıl geldi derseniniz parlak kırmızı ile siyah karısımı ,ama yinede beyaz olmazmıs gri olurmus ... işte tahminlerim bile tutmazken psikolojik yapımı düşünün artık
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
12 Ağustos 2015, 22:34 | Mesaj No:13 |
15 Kasım 2011 | Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:)))))
normal pskolojide kimseyi bulamadık bu test üzerindentutmadı mavi kuş.. ağır,vakur kişilikte üyelerimiz olunca kuş testi biyere kadar yani
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
12 Ağustos 2015, 22:40 | Mesaj No:14 |
Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:))))) | |
12 Ağustos 2015, 22:45 | Mesaj No:15 |
15 Kasım 2011 | Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:))))) testi baştan al..bidaha yap..mümkünse yeşil seçme..beyaz mavi siyah altın rengi..testin dışına çıkmailla testi tuturucam diye baksana bi elimde sopam yok..yeşil yok yeşil dye bi rekte yok zaten..bunlar bilinçaltımızın bize birer oyunu..aldanmayın sakın..amaaaann ben bile korktum kendimden..biraz daha yazarsam hem ikna edip hem ikna olucam yeşil rengin varlığını sorgulama konusunda
12 Ağustos 2015, 22:57 | Mesaj No:16 | |
Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:))))) Alıntı:
renklerin anlamlarını okudum ama bidaha yaparsam olur mu teste normal cevap verenlerin de psikolojisini bozdum sanırım tövbe tövbe Allah korusun şakasından bile yeşile çok takılmayın | ||
14 Ağustos 2015, 12:22 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:)))))
Beyaz dedim bende
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
14 Ağustos 2015, 12:28 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:)))))
Ilk gun mavi 2.gun sari 3.gun siyah 4.gunde siyahin ziddi olsun dedim Sarida olsaydi kirmizi derdim galiba
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
29 Nisan 2016, 19:41 | Mesaj No:20 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: MAVİ KUŞ üzerinden ilginç bir kişilik testi:)))))
Yorumları okuyunca psikolojim alt üst oldu mihrinaz hocam neden turuncu yok testi hazırlaya tez vakitte mesaj atalım a dan z ye bütün renkleri açıklasın latife bir yana Beyaz dedim sonuçda benimle ikiz gibi soğukkanlılığıma bazen ben bile şaşarım..
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |