|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 20 Nisan 2022 (01:46), Konuya Son Cevap : 26 Nisan 2022 (00:22). Konuya 22 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Nisan 2022, 19:24 | Mesaj No:21 | |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Alıntı:
Ondan sonracığıma olumlu etkiler demi,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" | |
25 Nisan 2022, 14:40 | Mesaj No:22 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
GENÇ KADIN Eğer resme baktığınızda genç kadını görüyorsanız siz "İyimser ve pozitif" bir kişisiniz. Bu tür insanlar güçlü ve meraklıdır. Başkalarına yardım etmekten zevk alırlar. Aynı zamanda dürtüseldirler. Bu kişiler çevrelerindeki insanlardan gelen geri bildirimler, tavsiyeler ve desteklerle gelişir ve daha iyi bir insan haline gelir. BIYIKLI YAŞLI ADAM Eğer bıyıklı yaşlı adamı görüyorsanız büyük olasılıkla "Sakin, dürüst, sadık ve güvenilir" birisiniz. Bu tür insanlar hedef sahibidir, adımlarını dikkatli bir şekilde planlar ve birer birer ilerler. Bu kişiler dürtüsel kararlar vermekten uzak dururlar. Olumsuz yönleri ise mükemmeliyetçi olmalarıdır. Ayrıca ilk olarak yaşlı adamın bıyığını fark ettiyseniz bazı şeyleri zamana bırakıp gevşemeniz gerekiyor anlamına geliyor. Rahatlamaya çalışın, bu zihin ve bedeninizi iyileştirmeye yardımcı olacak.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
26 Nisan 2022, 00:22 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ilk önce bayanı gördüm . Sonra yaşlı bıyıklı adamı Ikisini de görünce ne olacak şimdi
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |