|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 10 Mayıs 2023 (22:01), Konuya Son Cevap : 08Haziran 2023 (21:25). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Mayıs 2023, 22:01 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Hangi Çiçeği Alırsınız? Hangi Çiçeği Alırsınız? Seçtiğiniz çiçek gizli kişilik özelliklerinizi açığa çıkarıyor! Bir çiçek seçin ve karakter özelliklerinizi öğrenin! Gizli kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarmak için eğlenceli kişilik testine göz atın. Sizi en çok çeken çiçeği seçin. SEÇTİĞİNİZ ÇİÇEK, GİZLİ KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİZİ TESPİT EDER Kişilik testi resminde sekiz güzel çiçek var. Herhangi bir çiçek seçmelisin ve en çok ilgini çeken o olmalı. Çiçeği adına, en sevdiğiniz renge veya başka herhangi bir yönüne göre seçmeyin. Rahatlayın ve görüntüyü gözlemleyin. Yalnızca doğal ve açıklanamaz bir şekilde çekici bulduğunuz çiçeği seçin 1. AYÇİÇEĞİ 2. ZİNYA 3. ZAMBAK 4. LALE 5. GÜL 6. PAPATYA 7. LEYLAK 8. NERGİS Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 1 | 25 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 39 | 16 Aralık 2024 08:47 |
Namaz Hep Vardı | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Mihrinaz | 0 | 28 | 16 Aralık 2024 08:36 |
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 81 | 09 Aralık 2024 17:02 |
53 Yıllık Esad Rejimi Çöktü | Gündem/ Manşetler | Vasat | 8 | 112 | 08 Aralık 2024 09:59 |
10 Mayıs 2023, 22:04 | Mesaj No:2 |
15 Kasım 2011 |
Ayın editörü Hangi çiçeği vereyim abime[emoji6] Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
10 Mayıs 2023, 22:58 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Hepsi birbirinden güzel . Ama ben nergiz alayım Laleleride çok severim ama...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
10 Mayıs 2023, 23:15 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Güllerden alayım beyaaa bak bi falıma
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
10 Mayıs 2023, 23:26 | Mesaj No:5 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
NERGİS Nergis dünyanın en sevilen çiçeklerinden biridir ve dostluğu simgelemektedir. Nergis seçtiyseniz, arkadaşlarınızla takılmayı seversiniz. Siz bir parti insansınız ve arkadaşlarınız ve aileniz için etkinlikler düzenlemeyi seviyorsunuz. Ödüllendirici ilişkilere değer veriyorsunuz ve sadık ortakları veya yoldaşları çekmeye çalışıyorsunuz. Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
10 Mayıs 2023, 23:28 | Mesaj No:6 |
15 Kasım 2011 | Vereyim abime güllerden GÜL Gülleri seviyorsanız, sevgi, empati ve özverilik gibi niteliklerle dolusunuz. Farklı gül türleri farklı şeyleri sembolize eder. Kırmızı gül aşkı, pembe gül minnettarlığı, sarı dostluğu ve beyaz saflığı ifade eder. Sen umutsuz bir romantiksin ve aşk olmadan hayatın yaşanmaya değmeyeceğine inanıyorsun. Arzularınız genellikle diğer duygulardan daha ağır basar ve kendinizi kaptırabilirsiniz. Bununla birlikte, gerçeği kontrol etmenize yardımcı olan önemli bir zekaya da sahipsiniz. Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 Mayıs 2023, 23:53 | Mesaj No:7 |
03 Şubat 2018 |
Kesinlikle beni tarif ediyor. . Sen umutsuz bir romantiksin ve aşk olmadan hayatın yaşanmaya değmeyeceğine inanıyorsun.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
12 Mayıs 2023, 00:30 | Mesaj No:8 |
15 Kasım 2011 | ZAMBAK Zambaklar başka bir popüler çiçek cinsidir ve eğer seçiminiz buysa, doğuştan bakıcısınız demektir. Sıcakkanlı, empatik ve akıllısın. İnsanlar yardım için size gelir ve asla hayal kırıklığına uğramazlar. Doğuştan gelen iyiliğiniz nedeniyle ihtiyacı olanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Ama masumiyetinizden dolayı insanlar nezaketinizden de faydalanabilir. Ancak, hiçbir şey sizi üzemez veya dünyaya sevgiyi yaymanıza engel olamaz. Sen alçakgönüllü, saf ve nazik bir ruhsun. ZİNYA Zinyalar herkesin sevdiği ama adını kimsenin bilmediği çiçeklerdir. Bu rengarenk çiçekleri seçerseniz tutkulu bir insansınız demektir. Çok hassassınız ve kolayca yaralanıyorsunuz. Bir şeyleri yoğun bir şekilde hissediyorsunuz ve genellikle başkaları tarafından incitiliyorsunuz. Kasvetli şimdiki zamanla yüzleşmek yerine geçmişte yaşamayı ve mutlu anıları yeniden yaşamayı tercih ediyorsunuz. Ancak, hayatınız sandığınız kadar kasvetli değil. İnsanları kolayca etkiler ve sevgi dolu kalbinize saygı duyan ilgili, sadık arkadaşlar ve ortaklar çekersiniz. AYÇİÇEĞİ Ayçiçekleri dünyanın en parlak, en güzel ve en tanınan çiçeklerinden biridir. Herkesin yüzünü güldürürler ve ilk seçiminiz de bir ayçiçeği ise, benzer bir mizaca sahipsiniz. Neşeli, iyimser ve pozitifsiniz. Sıcaklık ve neşe yayarsınız. Ayrıca mutluluk yaymayı seviyorsunuz ve bir insansınız. Başkalarıyla konuşmayı ve kolayca yeni arkadaşlar edinmeyi seviyorsunuz. Gittiğiniz her yerde hızla ilgi odağı olursunuz. Ancak, sevdiğiniz herkese sadık kalır ve zor durumlarda yoğun bağlılığınızı gösterirsiniz. Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 Mayıs 2023, 15:57 | Mesaj No:9 |
03 Şubat 2018 |
Başkanım ve Esmanur sizinki hangisi. Tahmin edeyim sizlerinkini bakalım tutacak mı Başkanım ayçiçeği Esmanur leylak diyorum su damlası lale Bakalım tuttumu
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
12 Mayıs 2023, 20:32 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Kartal inanmıyorum sana nasıl bir gözlemcisin? Bende hiç sonuçlrına bakmadan leylak olsun demişdim missss gibi kokar hatta bir an leylaklar içinde bahçede çay içerken hayal ettim kendimi ))) kartal beni çok şaşırttın ne yaşan söyleyeyim
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |