|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 08 Ocak 2014 (02:13), Konuya Son Cevap : 06 Kasım 2023 (17:34). Konuya 28 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Ocak 2014, 14:28 | Mesaj No:11 |
Cevap: çocuklar ne ister?
Önce sabır lazım onları yetiştirirken.iletişim kurarken arkalarından bağırarak değilde gözlerinin içine bakarak konuşmayı beklerler.Otorite boşluğundan hemen faydalanırlar ,onlara kızarız asıl sebebin bizdeki ihmalliğin bu duruma sebep olduğunu anlamayız.Kısacası çocuklar sevgiyle beraber disiplinde isterler.
| |
10 Şubat 2014, 02:29 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: çocuklar ne ister?
çocuklar büyük adam gibi muamele görmek ister dinlenilmek ister sorularına cevap ister
|
10 Şubat 2014, 10:32 | Mesaj No:13 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: çocuklar ne ister? azıcık ta rahat bırakın ..herşeyimdende bi anlam çıkarmayın ..iyi işte herşeyi biliyosunuz işte ne güzel ...tamam daha fazla çözmeye uğreşme ben çocuğum der.....bence bunuda ister
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
10 Şubat 2014, 15:50 | Mesaj No:14 |
25 Şubat 2011 | Cevap: çocuklar ne ister? |
21 Şubat 2014, 22:36 | Mesaj No:15 |
25 Şubat 2011 | Cevap: çocuklar ne ister?
çocuklar devamlı ilgi ister özellikle tek çocuk olarak büyümüşse anne-babayla oyuncaklarla oynamak da ister
|
21 Şubat 2014, 23:04 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | Cevap: çocuklar ne ister?
sürekli farklı oyunlar,oyuncaklar ister,verdiğimiz her şeyden çok çabuk sıkılırlar..bi de büyüdükçe farklı uğraşılar isterler..
|
08Haziran 2014, 23:34 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | Cevap: çocuklar ne ister? KIZGIN KEDİ ve… Saat gece yarısını geçmiş, elimde beyaz, kedili bir elbise, gözlerimde yaş… Affet yavrucum beni… Üzgünüm, bugün misafir gelecek diye senden yardım istedim, sen ise “Ben yapmak istemiyorum.” dedin. ”Tamam” derkenki kızgın ses tonum için senden özür dilerim. Sen oyun istediğin vakitlerde aklımın bir yarısı yapmam gereken işlerde olduğu için oyuna kendimi veremedim, özür dilerim. Sen benden resim yapmamı istedin, ben “Sen daha güzel yapıyorsun ve kendin yapsan.” derken derdinin resimden çok benimle zaman geçirmek olduğunu fark edemedim, özür dilerim. Dağılan odanı birlikte topluyorken, sen bir oyuncağınla kenara çekilip oyuna daldığında, “Neden yardım etmiyorsun?” diye sitem ettiğim için özür dilerim. Akşam gideceğimiz misafirlikte huzursuz olmayasın diye, uyumanda biraz ısrarcı davrandığım için, özür dilerim. Yeni aldığımız beyaz elbise çok yakışmıştı üzerine, çok da rahattı, sevdiğini düşünmüştüm. Bu sefer onu giymek istemedin. Nedeninin çocukça bir huysuzluk olduğunu düşündüğüm için özür dilerim… O elbiseyi sevmemişsin oysa, sebebi ise üzerindeki küçük kedi resmi, gülmeyen kızgın bir kediyi kim sever ki? Dikkatsizliğim ve anlayışsızlığım için, özür dilerim. Sen şimdi yan odada uyuyorsun, ben ise günümü gözden geçiriyorum. Seninle yaptığımız börek, birlikte sehpaların tozunu alışımız, kitap okumamız, masal, evcilik, elbiseli kız resimleri… Yaşanılan güzel şeyler vicdan azabımın yanında soluk kalıyor. İçimde bir şey acıyor ve yeniden sabah olsa, yeniden annen olarak uyansam dünyaya ve sana yaptığım haksızlıkları telafi etmeye fırsatım olsa, diye dua ediyorum. Yeniden seninle bir günümüz olsa ve ben daha sakin, daha hoşgörülü bir anne olsam… Senin bana davranmanı istediğim gibi davransam sana… Senin henüz 4 yıldır bu dünyada olduğunu hep hatırımda tutabilsem. Senin bana ait olmadığını, tek başına bir birey olduğunu ve tercihlerinin, kararlarının en az benimkiler kadar önemli olduğunu dikkate alabilsem… Senin onayını almadığım misafirler için seni telaşlara sürüklemesem… Yeniden sabah olsa, ve biz o sabaha uyandığımızda elbisendeki o “kızgın” dediğin kediye gülen yüz yapsak birlikte, o zaman beni affeder misin anneciğim? ALINTIDIR |
23 Ağustos 2014, 00:12 | Mesaj No:20 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: çocuklar ne ister?
Çocuklar babalarına bir an önce kavuşmak kendilerini yalnız görmemek ister yaşayan bilir.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |