![]() |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? aslı ve nisareyyan maşallah yavrularınıza çok güzel şeyler başarmışlar |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? dün akşam yemekten sonra mutfaktaki bütün işlerimi bırakıp oğlumla veteriner oyunu oynadık oğlum veteriner ben yardımcısı oldum |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? kurabiye yaptık,kitap okuduk.. |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? Alıntı:
|
|
anne-kız ikinizinde ellerine sağlık arkadaşım(: |
|
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? benim oğlum da tekrar kurabiyeyi yapalım ortasına fındık koyalım diyor yakın zamanda öyle yapacağız oğlumla küçük kek kalıplarına kek kapsülü koyup öyle kek yapardık kendi eli değdi diye iştahla çok güzel yerdi bu aralar yapmıyoruz yine yapsak güzel olur |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? dün oğlumla yarım saat onun sevdiği oyunu oynadık çok keyiflendi bana geç saate kadar mutfak toplamama sebep oldu ama buna değer kızım bile onunla konuşunca oynayınca gülüyor mutluyor çocuklar her yaşta sevgi ve ilgiye muhtaç ama her yaşa göre ilgi değişir ev işi de bitmez meşgalede bitmez çocuklarımız ilgimize ve sevgimize muhtaç muallimenin yayınladığı videodan çok etkilendim ordaki kişi eğer bugün siz çocuğunuzu dinlemezseniz büyüyünce o sizi dinlemez diye söylüyordu |
gerçekten çocuklarımız çok ilgi istiyor,çok sıkılıyorlar,neler yaptığımızı paylaşarak birbirimize örnekler sunabilir,yardımcı olabiliriz.paylaşımlarınız çok güzel ArO* |
SAAT: 14:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.