![]() |
Bugün Çocuğunla ne yaptın Medineweb ? bugün çocuğunla ne yaptın? |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın ben bugün çocuğumla iguanaların ne yediğine netten baktık benim çok bilmiş oğlum bilgisayar kulaklığı takıp belgesel yapacakmış iguanaları anlatacakmış ama ne yediğinii bilmiyormuş merak edenler için iguanaların hepsi otçulmuş |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? bugün Bi şey yapmadık :):) ama dün ilk defa sulu boya kullanmaya başladık.çok sevdi,bakalım arkasından ne gelecek :) |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? Alıntı:
|
|
|
|
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? fatih sultan mehmet çizgi filmine birlikte baktık geçen haftaki anaokulu dergisi fatih sultan mehmet, ulubatlı hasan, seyyid onbaşıyla ilgiliydi yani geçmişteki kahramanlarla ilgiliydi fatih sultan mehmete merak sardı ama özellikle ulubatlı hasan onu daha da etkiledi |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? biz kızımla (kendisi 2.5 yaşında) oyuncaklarla oynuyoruz genelde malum oyun çağı bugün legolarıyla oynadıktan sonra ondan renklerine göre ayırmasını istedim beraber ayırdık renkleri bildiği için renklerin isimlerini söylemesini istedim sonra onları hangi renkten az hangisinden çok şeklinde ''az çok'' kavramını sordum sonrasında da her grub legoyu üst üste koyarak ''yüksek alçak'' kavramlarını pekiştirdik ayrıca saklambaç oynadık yine evin içinde:):) ve günün sonunda bana suluboya aldırmayı başardı sanırım bundan sonra beni zor günler bekliyor hergün suluboya yapmak isticekmahcup000 |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? bizde bugün yürümeyi öğrenmeye başladık adım atıyoruz ama henuz iki uç tane anca ve ona siyer okumaya başladım Bi iki sıra dinliyor sonra yırtmaya çalışıyo yavaş yavaş alışcak artık :) |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? aslı ve nisareyyan maşallah yavrularınıza çok güzel şeyler başarmışlar |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? dün akşam yemekten sonra mutfaktaki bütün işlerimi bırakıp oğlumla veteriner oyunu oynadık oğlum veteriner ben yardımcısı oldum |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? kurabiye yaptık,kitap okuduk.. |
|
|
anne-kız ikinizinde ellerine sağlık arkadaşım(: |
|
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? benim oğlum da tekrar kurabiyeyi yapalım ortasına fındık koyalım diyor yakın zamanda öyle yapacağız oğlumla küçük kek kalıplarına kek kapsülü koyup öyle kek yapardık kendi eli değdi diye iştahla çok güzel yerdi bu aralar yapmıyoruz yine yapsak güzel olur |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? dün oğlumla yarım saat onun sevdiği oyunu oynadık çok keyiflendi bana geç saate kadar mutfak toplamama sebep oldu ama buna değer kızım bile onunla konuşunca oynayınca gülüyor mutluyor çocuklar her yaşta sevgi ve ilgiye muhtaç ama her yaşa göre ilgi değişir ev işi de bitmez meşgalede bitmez çocuklarımız ilgimize ve sevgimize muhtaç muallimenin yayınladığı videodan çok etkilendim ordaki kişi eğer bugün siz çocuğunuzu dinlemezseniz büyüyünce o sizi dinlemez diye söylüyordu |
gerçekten çocuklarımız çok ilgi istiyor,çok sıkılıyorlar,neler yaptığımızı paylaşarak birbirimize örnekler sunabilir,yardımcı olabiliriz.paylaşımlarınız çok güzel ArO* |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? Onu onsuz yaşadım bugün konuştuklarımızı ,tavsiyelerini,sakinliğini ,duruluğunu tek bedende iki ruh olarak... |
mutfakta misafire hazırlık olunca daha fazla dağılıyor bulaşık çıkıyor hem el hem makineyle zor toplanıyor mutfağı toplamayı bırakıp oğlumla yatağın üzerinde güreştik oğlum çok mutlu oldu |
|
Yokluklarına zorda olsa alışıyoruz sabrını veren RABBİME şükür.. ve iyiki bunları paylaşabildigimiz degerli dostlarımız var...c*c* |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? Rabbim cümlesini Bağışlasın 4 yaşında huseyn ubeydullah diye sessiz bir erkek çocuğum var ,bende onun gözlerinin açılması için uğraştım azda olsa ürkek çekingen biri ,korkuyorum ilerki hayat da bu saflığıyla cok ezilir diye Tabbiki en iyisini Allah bilir.. Diğeride 8 aylık kız çocucgu Zeynep nisa onun önüne oyuncak ver gerisine karışma yatana kadar sesizi çıkmaz.. Saflıkları ile kime çekmişler diye şaşırıyorum oysa ki gözüm açık benim :))) |
kötü, iki yüzlü, hain, art niyetli olmalarındansa varsın saf tertemiz olsunlar allah onları korur ben de bu konuda muzdaribim ama ne olursa olsun benim çocuğum da kötü olmayı denese bile beceremez |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? Şu anda birlikte animasyon izliyoruz "sevimli canavarlar" :) bu arada cocuklarin saf olmasi ortak paydamiz demekki yaklasimimizdan mi kaynakli acaba? Benim kızımda saf kırılgandir arkadaslari biraz seslerini yukseltse veya yakasini tutsa hemen aglar.. babasi bi ara ona vurana karsilik vermeyi ogretmeye calistida kar etmedi cok sukur Adem gunesin bir programini dinlemistim duyarli cocuklar kotuluge kotulukle cevap vermezler demisti onu dinledigimden beri icim rahat.. mehmwt akif seninde dedigin gibi benim kizim da istesede kotu olamaz :) |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? Saklambac oynadık |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? çocuk gelişimi okuyan bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine şu anda kağıt katlama ve o kağıtları sulu boyayla boyama çalışması yapıyoruz.sulu boyadan sıkıldığı için uzun süredir vermemiştim.şimdi farklı bi çalışmayla karşısına çıkardım.işin içine makasta dahil edince hanım efendinin çok hoşuna gitti.(: |
tavsiye ederim bir de elişi kağıtlarıyla ev ağaç gibi şeyler yapıp kağıda yapıştırırdık |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? akşam oğlumla kek yaptık |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? :) bügün kuzucuklarımla sıla_i rahim yaptık .. |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? benimde cocum var bitane biras oynadık onla.sibirya kurdum tabikiiii..oyyy ben ona ölüyümmm ölüyümmmm aplaları:) |
|
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? hafıza oyunu oynadık eritilmiş çikolatadan çöp şişte çilek yaptık bisküvilere de çikolata sürdük oğlum eğlendi |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? Çocuklar çok masum hemen seviniyorlar |
|
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? oğlumu okuldan alınca kızımla parka götürdüm eve gelince de tencerede fincan kek yaptık |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? dün 365 günde sevgili peygamberimi okumaya başladık.bu aralar geçen sene bıkılıp kaldırılan yapbozlarıda bol bol yapıyoruz. |
Cevap: bugün çocuğunla ne yaptın? kendi çocuğumla değil ama öğrencimle geçirdiğim bi anıyı paylaşmak istedim :):) okulda öğrencilerimin arasında kendi yaşıtlarına göre zekaca daha geriden gelen bi öğrencimiz var.hiçbir öğretmenin dersinde derse katılımı olmayan sırf öğrenci denilebilmesi için okula gelip giden bi öğrenciyken benim dersimde ihlas suresini ve anlamını ezberledi :) o kadar mutlu oldum ki anlatamm sizlere rehberlik öğretmenimiz bile çocuktaki gelişmeye şaşırdı..sevgiyle aşılamayacak bişey yokmuş..çocuklarla iletişim kurarken onu yapabileceğine inandırın muhakkak |
SAAT: 14:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.