|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seleme,Açılış Tarihi: 26 Temmuz 2008 (15:35), Konuya Son Cevap : 16 Aralık 2011 (12:49). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Temmuz 2008, 00:54 | Mesaj No:11 |
Cvp: Bir Babanın Anneleri kıskandıran Sözleri Biraz önce ziyaret ettim sitenizi güzeldi.Genclıginyerinde bir dede ilginç
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
27 Temmuz 2008, 01:01 | Mesaj No:12 |
Cvp: Bir Babanın Anneleri kıskandıran Sözleri
[Seleme] Biraz önce ziyaret ettim sitenizi güzeldi.Genclıginyerinde bir dede ilginç İnsaallah daha güzel olacak, hedefimiz seviyeli bir forum olusturmak ve suana kadarda sükür tüm üyelerimiz seviyeli ve saygılı. Sizleride güzel paylaşımlar yapmak için bekleriz gelmek isterseniz elbette kesinlikle gelin demiyorum... yeni bir proje başlattık forum kitabımızı çıkaracağız | |
27 Temmuz 2008, 02:10 | Mesaj No:13 |
Cvp: Bir Babanın Anneleri kıskandıran Sözleri
Seleme editöriyemiz, diğer başlığa çok güzel ve uzun birşey yazmıştım ama ilet dediğimde hata ile karşılaştım kötü oldu yavv :D Bu arada oradaki son yazınızı anlayamadım ne demek istediniz? Yorumlara bakınız gemi kalkıyor derken ? | |
27 Temmuz 2008, 02:12 | Mesaj No:14 | |
Cvp: Bir Babanın Anneleri kıskandıran Sözleri Alıntı:
Aslında espiri yapmak istemiştim ama sanırım olmamış) Silmeden önce yorumlarınızla vedalaşın demek istedim)) vet hocam ayda yılda bir geliyorsunuz macera yaşadınız bu sefer)
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | ||
10 Kasım 2010, 17:48 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Bu yazıyı HALUK BAYLAN yazmış meşhur bir söz vardır:"Men yetlib feyecid"(Arayan Bulur)
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
16 Aralık 2011, 12:49 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: Bir Babanın Anneleri kıskandıran Sözleri
çok güzel bir yazı paylaşım için çok teşekkür ederim şu ana kadar düşüncem sabitti ' annedir yapar o annenin işidir yok o annenin mesuliyetidir' ama bu yazı gösteriyorki babalar da en az anne gibi yaparmış
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |